Politician PRO România din Timiș, omorât la vânătoare: a fost împușcat în piept

Politician PRO România, omorât la vânătoare după ce a fost confundat cu un fazan. A fost împușcat de nașul său în piept

Un consilier PRO România, în vârstă de 36 de ani din Timiș a murit, sâmbătă, după ce a fost împușcat din greșeală în piept, în timpul unei partide de vânătoare.

Accidentul a avut loc pe raza localității Livezile, din județul Timiș. Apelul la 112 a anunțat un incident în care un bărbat a fost împuşcat accidental în piept.

CITEȘTE ȘI: Foto: Efectele secetei în Spania. Un „sat fantomă” a ieşit de sub ape după 30 de ani

La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de poliţie şi o ambulanţă, medicii făcând eforturi să îl resusciteze pe bărbat. În ciuda eforturilor de resuscitare, tânărul de 36 de ani nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decesul. El a fost împușcat din greșeală chiar de nașul său după ce a fost confundat cu un fazan.

”Astăzi, polițiștii Secției 8 Rurale Deta au fost sesizați cu privire la faptul că pe fondul de vânătoare din Deta a fost organizată o partidă de vânătoare în urma căreia, un bărbat, de 36 de ani, a fost împușcat accidental de un alt bărbat, de aceeași vârstă.

În urma incidentului, bărbatul a decedat.  Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă” a transmis Poliția Timiș.

antena3.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Politician PRO România din Timiș, omorât la vânătoare: a fost împușcat în piept

  1. Condoleanțe familiei și celor apropiați.
    Și totuși mie mi se pare că Indivizii erau cu autorizatie legală de vânat fazani, ca pretext spre a ieși în teren să împuște, braconând, căprioare sau mistreți. De altfel în fazan este interzis să se tragă dacă este pe sol, după lege trăgându-se numai la zbor… Așadar, confuzia putea fi făcută numai dacă acel consilier zbura la mare distanță și, părând micuț pe cer (grație distanței) avea dimensiunea și profilul unei păsări. E drept însă că majoritatea politicienilor sunt aerieni.

Lasă un răspuns