Politician în Timiș. Prea bun, prea ca la ţară

prea bun

Titu Bojin realizează premiere peste premiere în mass-media locală.

A devenit subiectul central al conferinţelor de presă, fără ca el să fie prezent! Culmea, nici măcar nu mai ştie în ce partid este, dar cu toate astea, atrage multe energii în jurul său.

Pentru el, e un semn bun, înseamnă că nu a fost uitat. Foarte mulţi îl vorbesc de bine, ceea ce este iarăşi un lucru care ar trebui să-l motiveze, numai că există şi o parte negativă. Bojin nu e vorbit doar de bine, ci de prea bine, de prea multe lucruri pentru a mai conta la nivelul înalt.

„E bun, e apreciat, e cunoscut, dar parcă e prea bun, prea cunoscut, prea apreciat pentru noi” este mesajul general care s-a degajat în ultima vreme. Nu e vorba doar de referirile pe care le-a făcut deputatul Adrian Pau, pentru că tabloul zugrăvit lui Bojin de către deputatul Pro România e acceptat de mulţi polticieni, chiar dacă nu toţi recunosc asta în mod public.

Titu Bojin a însemnat ceva pentru judeţul Timiş, are meritele lui, a creat un model de om politic şi ar putea fi chiar trecut în manualele de politologie, dar gata!

Vremea lui a apus şi, dacă nu înţelege asta, dacă mai continuă să se autopropună candidat în linia întâi, riscă să devină la nesfârşit subiect de glume prin conferinţele de presă.

El nu are nevoie să spună lumea despre el că este „prea bun, prea cunoscut”, pentru că nu îi e de nici un folos.

După o asemenea carieră, Titu Bojin trebuie să rămână în memoria timişenilor ca un om bun, cunoscut şi generos. Atât!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Politician în Timiș. Prea bun, prea ca la ţară

  1. Dacă și acest personaj este un model de politician, atunci România î-și merită soarta.Nici acuma nu vrea să stea liniștit și in pensie,mai vrea sa-si bage degetele in miere și încă să mai lîngă cum a facut-o toată viața.

  2. Pai cam majoritatea politicienilor români sînt croiti după acest personaj de trista amintire , reprezinta un model de politician , adică exact cum ,, nu trebuie ,, , parerea mea este ca tara asta nu are nici o sansa , de 30 de ani votează intr o veselie asemena indivizi , mai ales pensionarii , si de 30 de ani se tot intreaba , fără să își dea seama ca din cauza lor situatia este asa , si se tot pling , ca pensiile sint mici , ca spitalele sint cum sint etc sansa ar putea veni de la cei mai tineri , dar pe acestia nu prea ii intereseaza politica , si ii intereseaza cum sa plece in vest .

  3. si totusi lucrarile de investitii in Bazinul apelor din Banat ,lucrarile de investitii la cladirea Apelor ,Reciclarea gunoaielor dupa inchiderea Gropi de la Sag … actuala investitie de pa Canalul Bega care are sansa sa fie data in folosinta inainte de termen ,un fapt destul de rar daca nu imposibil in ultimii 30 de ani in Romania ,cui ise datoreaza ,cu siguranta nu Dvs ,care nu faceti nimic inafara de a critica .

Lasă un răspuns