Poliția Școlară a intrat în acțiune în judeţul Timiş

Poliția Școlară a intrat în acțiune în judeţul Timiş

În ultima săptămână, polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară, din cadrul formațiunilor poliției de proximitate de la nivelul Poliției Municipiului Lugoj și din cadrul Poliției orașului Jimbolia, împreună cu inspectori din cadrul Direcției de Sănătate Publică Timiș, au verificat modul de respectare a măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă pentru prevenirea răspândirii în unitățile de învățământ preuniversitar și centrele tip after school pe raza județului Timiș.

Au fost verificate 10 unități de învățământ liceal, 8 unități de învățământ gimnazial, 5 grădinițe și 5 centre cu program afterschool. Biroul Siguranță Școlară din cadrul I.P.J Timiș și-a început activitatea odată cu debutul anului școlar, în data de 14 septembrie 2020.

Polițiștii din cadrul acestuia acționează pentru a asigura siguranța elevilor și a cadrelor didactice. În plus, ei pun accent pe dezvoltarea parteneriatului poliție-școală-comunitate, în vederea realizării unui proces educațional antiinfracțional și antivictimal.

Imagine de arhivă

0 Comments

No Comment.