Poliţia Română, distribuind o imagine din trafic: „Nu ne mirăm că şanţul a devenit spaţiu de parcare fără voie”

Poliţia Română, distribuind o imagine din trafic: "Nu ne mirăm că şanţul a devenit spaţiu de parcare fără voie"

Poliţia Română distribuie, duminică, pe Facebook, fotografia unor cauciucuri extrem de uzate cu care unii şoferi au pornit la drum, deşi în multe regiuni ninge, iar unele drumuri sunt închise din auza zăpezii şi a viscolului.

”Nu ne mirăm că şanţul a devenit spaţiu de parcare fără voie”, au transmis poliţiştii, scrie stiripesurse.ro.

”Să pleci aşa la drum, pe aşa vreme…Nu ne mirăm că şanţul a devenit spaţiu de parcare fără voie. Aşa ajunge maşina pe care o conduci un pericol”, au transmis, duminică, oficialii Poliţiei Române, într-o postare pe Facebook.

Mesajul este însoţit de fotografia unor cauciucuri extrem de uzate, periculoase chiar dacă drumurile nu ar fi acoperite cu zăpadă.

Mai multe drumuri din ţară sunt închise, duminică, din cauza zăpezii şi a viscolului, în mai multe regiuni din ţară stratul de zăpadă fiind consistent. În ultimele zile, zeci de autoturisme, TIR-uri şi microbuze au rămas blocate în zăpadă, iar multe au derapat din cauza carosabilului.

CITEȘTE ȘI: Dominic Fritz, reacție după tragedia care a șocat orașul. Un băiețel de 10 ani a fost accidentat mortal: „Este al doilea pieton mort în Timișoara, într-o singură săptămână”

Potrivit legislaţiei, utilizarea anvelopelor de iarnă este obligatorie atunci când se circulă pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei.

De asemenea, autovehiculele cu greutatea de peste 3,5 tone trebuie să fie echipate cu dispozitive antiderapante.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *