Poliția Locală Timișoara pune la dispoziţie locuri de parcare pentru cetăţenii care au treabă la instituție

parcare politia locala 1

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor care se deplasează cu diverse probleme la sediul Direcției Poliția Locală Timișoara, noua conducere a instituției a rezervat, în parcarea din fața sediului de pe str. Avram Imbroane nr. 54, două locuri de parcare special destinate acestora.

Decizia vine ca urmare a constatării faptului că zona este una aglomerată și nu există destule locuri în care timișorenii care vin pentru a depune sesizări sau pentru a se interesa de situația proceselor verbale de constatare a contravenției ori a colantelor aplicate să-și poată lăsa autovehiculele.

„Poliția Locală Timișoara reiterează deschiderea către nevoile cetățenilor, instituția fiind una care funcționează permanent, indiferent de zilele săptămânii sau sărbători. De asemenea, reamintim că pot fi semnalate problemele cu care cetățenii se confruntă la numerele de telefon ale Dispeceratului, respectiv 0256.246.112 sau 0256.968 sau pe emailul instituției [email protected]. Zilnic, în medie, aproximativ 100 de cetățeni apelează la serviciile Poliției Locale Timișoara pentru a cere lămuriri sau pentru a face sesizări direct la sediu, la telefon sau prin email”, a comunicat instituţia.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *