Poliția locală a dat 13 amenzi pentru deșeurile abandonate în diferite locuri din Timişoara(foto)

Poliția locală a dat 13 amenzi pentru deșeurile abandonate (foto)

Poliția locală a dat 13 amenzi pentru deșeurile abandonate.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au aplicat 13 sancțiuni în zona Aleea Poieniței – Titulescu – Barițiu. În urma controalelor efectuate în cursul zilei de joi, 25 mai 2023, s-a constatat pe Aleea Poieniței – Str. Transilvania o depozitare masivă de deșeuri, la fața locului fiind găsite indicii care au condus la identificarea a trei persoane care au depozitat acolo resturile, lângă pubelele amplasate în zonă.

dese2

Acestea au fost sancționate contravențional cu amendă, cu câte 1000 de lei conform HCL 454/2017 și HCL 371/2007.

dese5

De asemenea, două asociații de proprietari au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 3500 lei pentru gestionarea necorespunzătoare a deșeurilor și neîntreținerea spațiului verde limitrof imobilului.

CITEȘTE ȘI: Normele venitului minim de incluziune se modifică

“Amplasamentul a fost igienizat de către operatorul de salubrizare, urmând să se transmită primăriei datele persoanelor responsabile, în vederea recuperării cheltuielilor.

dese4

Verificările au continuat pe Str. Gheorghe Baritiu si Splaiul N. Titulescu, unde au fost constatate 11 depozitări de deseuri, fiind identificate 8 din persoanele care au depozitat aceste gunoaie lângă pubelele asociațiilor, acestea au fost sanctionate contraventional cu amenda în valoare de 1000 lei fiecare”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

dese3

Totodată, au fost identificate trei autoturisme parcate pe spatiul verde amenajat urmând ca proprietarii acestora să fie identificati și sancționați. Au fost verificate 14 asociatii de proprietari verificate cu privire la întreținerea curateniei si precolectarea selectiva a deșeurilor și existența contractelor de salubrizare. Verificările continua și în alte zone ale orașului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Poliția locală a dat 13 amenzi pentru deșeurile abandonate în diferite locuri din Timişoara(foto)

  1. De ce nu amendează Poliţia locală şi Primăria pentru buruienile de pe domeniul public şi gunoaiele neridicate? De ce?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *