Poliţia a descins în câteva service-uri din Timişoara în care se dezmembrează maşini

Polițiștii locali timișoreni au verificat, zilele trecute, câteva societăți comerciale care se ocupă cu dezmembrarea autovehiculelor. Foarte multe reclamații au fost realizate de către cetățeni care spun că autoturismele vechi, nefuncționale ocupă spațiul public din jurul schrot-urilor.

Au fost vizitate nouă astfel de societăți situate pe străzile Ion Ionescu de la Brad, Ovidiu Balea, Calea Buziașului, DN 59, Grigore Alexandrescu, Cloșca, Vuc Karadjic, Venus.

Oamenii legii au aplicat opt sancțiuni contravenționale în valoare de 4.700 de lei pentru lipsa acordului de funcționare, nerespectarea orarului, depozitarea de autovehicule dezmembrate pe domeniul public, lipind și opt autocolante autovehiculelor parcate neregulamentar pe spațiul verde și în raza indicatorului oprire interzisă.

De asemenea, au fost aplicate 12 somații în cazul autovehiculelor abandonate. În cazul uneia dintre societățile verificate, situată pe strada Vuc Karadjic, s-a întocmit documentația de propunere de suspendare a activității comerciale pentru o perioadă de până la 30 de zile.

Foto: Poliţia Locală Timişoara


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Poliţia a descins în câteva service-uri din Timişoara în care se dezmembrează maşini

Lasă un răspuns