Poliția cere sprijin: Vă rugăm să ne anunțați imediat dacă o vedeți!

Poliția cere sprijin: Vă rugăm să ne anunțați imediat dacă o vedeți!

Poliția cere sprijin: Vă rugăm să ne anunțați imediat dacă o vedeți!

Politiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării unei minore de 11 ani, care a plecat joi seară dintr-un centru de asistență socială.

La data de 21 septembrie, la ora 20.30, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați, de către reprezentanții unui centru de asistență socială din municipiu, despre faptul că CÎRPACIU ALEXANDRA RAMONA, în vârstă de 11 ani, a plecat în jurul orei 20.00, din centrul de asistență socială în care era instituționalizată.

Semnalmente: 1,57 metri înălțime, greutate 45 de kg, constituție atletică, ochi căprui, ten măsliniu, păr negru.

La momentul plecării purta un tricou de culoare neagră, pantaloni de culoare gri închis și papuci de casă de culoare roz.

„De la momentul sesizării, la activitățile de căutare au fost angrenați peste 20 de polițiști, care efectuează căutări și verificări în parcuri, stații ale mijloacelor de transport în comun, gări, autogări, la unitățile spitalicești, precum și în alte locații, în vederea găsirii cât mai rapide a acestuia.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

CITEȘTE ȘI: Încă două restaurante din Timișoara au fost închise temporar de comisarii de la protecția consumatorului (video)

UPDATE

În jurul amiezii, IPJ a comunicat că minora de 11 ani a fost găsită de polițiști, în municipiul Reșița.

Pe timpul cât a fost plecată, aceasta nu a suferit vătămări și nu a fost victima niciunei infracțiuni.

„În prezent, minora se află în custodia poliției împreună cu mama acesteia, fiind informați și reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin pentru dispunerea de măsuri conform competențelor legale.

Polițiștii continuă verificările în acest caz”, a precizat Poliția.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *