Politehnica Timișoara, victorie în ultimul amical

Politehnica Timișoara, victorie în ultimul amical

Politehnica Timișoara, victorie în ultimul amical.

Politehnica Timișoara a câștigat cu 1-0 (1-0) amicalul cu Crișul Sântandrei, disputat sâmbătă pe stadionul „Dan Păltinișanu”.

A fost ultima partidă de verificare a acestei pauze competiționale.

Unicul gol a fost marcat de Mura în minutul 8.

CITEȘTE ȘI: Un cetăţean austriac a gonit drogat la volanul unui bolid de 260.000 de euro pe străzile din Arad. Maşina avea şi numere false 

În repriză secundă, bihorenii au avut două bare.

Antrenorul Paul Codrea nu a putut conta pe Marincu, Huminic și Careba, accidentați. Crișul, promovată în vara trecută în Liga a III-a, are în componență doi foști internaționali.

Este vorba despre veteranii Oros (ex-Rapid și Astra) și Hora (golgeterul Ligii I în 2016). Politehnica Timișoara: Murariu (cpt) – Haloş, Vlaicu, R. Ciurel, Pamfile – Prună, Olariu, Oprea – Curescu, D. Popa, Mura. Au mai jucat: Rotariu, D. Ciurel, Adamcsik, Roșu, Pureca, Bocșan, Istratie, Sfichi.

Antrenor: Paul Codrea.

Sfichi este un junior născut în anul 2007, fundaș, român născut și crescut în Anglia (la Eagles Academy din Londra, școala de fotbal a lui Gabriel Dumitru, fost jucător în anii ‘90 la FC Argeş, Rapid, Dinamo şi Universitatea Craiova), care se află în probe la Politehnica Timișoara.

„A fost un test destul de bun pentru noi, sunt mulțumit de băieți.

A fost o perioadă lungă de pregătire, care a decurs bine, sperăm să ne fie de folos în campionat”, a declarat tehnicianul polist Paul Codrea.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *