Poliștii au încins o miuță cu elevii de la Pedagogic (foto)

ASU Politehnica a jucat astăzi în… curtea şcolii. Alb-violeţii au semnat autografe şi au marcat goluri la Colegiul Naţional Pedagogic „Carmen Sylva”, unde s-au înclinat cu 7-6, la loviturile de departajare, în faţa unei echipe de tineri ce a avut şi doi jucători legitimaţi la cluburi locale.

Scorul la finalul timpului regulamentar a fost 4-4. Deian Sandu s-a aflat în mare formă, punctând de trei ori în poarta polistă.


CITEȘTE ȘI: Invitaţie de neuitat de la Poliţia Locală: Şofer de „Wollvagin” parcat neregulamentar, „egzistă plamşe foto”

 

A făcut-o şi Slagen Sandu, restabilind egalitatea chiar înaintea ultimului fluier. Golurile divizionarei secunde au fost înscrise de Raul Vidrăsan, Alin Manea şi Fabio Trip (2).

La loviturile de departajare, mai „inspiraţi” au fost liceenii, 3-2, care au fost încurajaţi de colegii lor mai mari şi mai mici pe toată durata meciului demonstrativ.

Mai multe imagini, în ediția tipărită de joi, 4 aprilie, a ziarului „Renașterea bănățeană„!

Dar şi alb-violeţii s-au de susţinerea celor de la Pedagogic, pe fundal auzindu-se şi celebrele cântece ale galeriei timişorene.

Arbitrul întâlnirii a fost profesorul de sport Gabriel Voicu, jucător activ în Campionatul Judeţean Timiş, la Steaua Roşie Variaş, a 11-a clasată în seria I a întrecerii fotbalistice aferente celui de-al cincilea eşalon valoric.

El a activat cel mai sus în Liga a II-a, la Fortuna Covaci, Victoria Brăneşti şi CFR Timişoara, plecând apoi în Germania, unde a jucat timp de şase ani la nivel diviziei a patra.

Micii spectatori au primit din partea oficialilor clubului alb-violet dulciuri şi invitaţii la partida de sâmbătă cu Daco-Getica Bucureşti.

Din lotul Colegiului Naţional Pedagogic „Carmen Sylva” a făcut parte şi un deţinător al Cupei României.

Este vorba despre Denis Dan, care a câştigat acest trofeu la categoria de vârstă sub 19 ani în tricoul echipei de futsal Informatica Timişoara, campioana en-titre de seniori a ţării, pentru care evoluează şi în Liga I.

El şi colegii săi de club vor încerca să cucerească şi titlul la U19.

Un alt tânăr care promite mult este David Bogdan, de la CSM Lugoj, unde joacă sub formă de împrumut, aparţinând de ACS Poli Timişoara.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns