Poli Timișoara l-a împrumutat pe Bogdan Istratie, un atacant în vârstă de 19 ani

Poli Timișoara l-a împrumutat pe Bogdan Istratie, un atacant în vârstă de 19 ani

Poli Timișoara l-a împrumutat pe Bogdan Istratie, un atacant în vârstă de 19 ani

Bogdan Istratie, un atacant în vârstă de 19 ani, va evolua în partea secundă a sezonului 2023-2024 la Politehnica Timișoara, echipă care l-a împrumutat de la Progresul Spartac. Clubul condus de fostul internațional Costel Pantilimon și-a trecut în acord o clauză ce îi permite să prelungească înțelegerea pe un an, dacă noua achiziție va da randamentul dorit în alb-violet.

„Poli este un nume foarte mare, este un pas imens în cariera mea și un loc în care mă voi acomoda foarte repede. Băieții au fost calzi și primitori. Lotul este unul foarte bun și foarte puternic, sunt convins că vom urca. Primul apel a fost de la domnul Pantilimon. Când m-a sunat un nume atât de mare am știut că aici îmi va fi locul și că aici voi face treabă.

Planurile mele personale coincid cu cele ale echipei. Vrem să promovăm și pentru asta îmi propun să ajut echipa cât mai mult și să marchez cât mai multe goluri, asta este datoria unui atacant. Sper din tot sufletul să ne realizăm obiectivul, să-i bucurăm pe fanii Politehnicii și să urcăm Timișoara acolo unde îi este locul. Îi așteptăm pe fani la stadion, vom face tot posibilul pentru a urca în eșalonul superior”, a declarat Bogdan Istratie.

El se pregătea încă de la reunire cu Politehnica Timișoara, iar în amicalul de duminică împotriva Unirii Sânnicolau Mare, câștigat de echipa alb-violetă cu scorul de 6-2, a marcat un gol. Celelalte reușite ale învingătoarei au fost semnate de Olariu (2), R. Ciurel, Roșu și Curescu.

Tehnicianul polist Paul Codrea a spus următoarele: „A fost un meci de sfârşit de cantonament, bineînţeles cu o stare de oboseală destul de accentuată la noi, dar ne-am făcut jocul. Și a fost unul destul de bun având în vedere că era ultima zi de cantonament. Am avut multe ocazii şi în prima repriză, dar pe fond de oboseală nu am luat deciziile cele mai bune”.

Politehnica Timișoara va juca sâmbătă un amical cu CSC Dumbrăvița.

CITEȘTE ȘI: Un timişorean care încearcă să rezolve o problemă e plimbat, ca o minge de ping-pong, de la o instituţie la alta


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *