Poli, prima finalistă a Cupei Ligii!

Fotbaliştii alb-violeţi şi antrenorul Ionuţ Popa au dat bani din propriul buzunar marţi, la mijlocul zilei, pentru a achita chiria stadionului „Dan Păltinişanu” şi a putea evolua, de la ora 20, în returul semifinalei Cupei Ligii!

Meciul cu ASA Târgu Mureş a fost sub semnul întrebării până la cheta din vestiar, iar la primul fluier timişorenii au fost extrem de motivaţi să bată din nou formaţia ardeleană.

Au făcut-o în tur, scor 4-2, şi au repetat succesul la două lungimi aseară. S-a încheiat 3-1 în favoarea gazdelor, eroul întâlnirii fiind Henrique, jucător certat de antrenorul Popa cu o zi înainte de meci pentru desele momente în care se plânge că este accidentat.

Atacantul brazilian a punctat de două ori, în minutele 17 şi 27, prima dată cu o reluare la colţul scurt din centrarea lui Fucek şi apoi cu un şut în dreapta portarului, de la 15 metri, după ce şi-a prelungit frumos mingea pasată de Croitoru.

2-0 a fost rezultatul consemnat la pauză, iar la scurt timp de la reluare, mai exact în minutul 48, Sin a făcut 2-1, profitând de mai multe bâlbâieli ale apărătorilor bănăţeni.

Cânu a omorât şi ultima speranţă de calificare a oaspeţilor, scuturând plasa în urma unei lovituri de cap, şi el din centrarea lui Fucek (min. 65).

ACS Poli Timişoara: Straton – Scutaru (Străuţ ’68), Bocşan, Cânu, Şeroni – Soljici, Poparadu – Bărbuţ, Croitoru (Bârnoi ’46), Fucek – Henrique (Vasi ’63). Rezerve neutilizate: Smaranda, Popovici, Novak, Drăghici. Antrenor: Ionuţ Popa.

A doua finalistă se va decide miercuri, la ora 20 fiind programat meciul Steaua – Dinamo. În tur a fost 4-1 pentru echipa pregătită în prezent de fostul polist Cosmin Contra.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

3 Comments
birlic 1 martie 2017
PS in cladirea voastra ,care ati mai marit-o ca nu mai aveti loc ,ar fi trebuit de drept sa fie Muzeul Revolutiei din Timisoara.
birlic 1 martie 2017
ce rusine ,pai nu spunem ca Banatu-i fruncea ,adica stadionul reprezentativ din Capitala Banatului ,nu poate fi folosit de echipa reprezentativa a Banatului ,ca a intarziat sa plateasca chiria ,parca Propitaru a inchiriat stadionul unui gasti de tigani care nu-si platesc chiria la timp .Desfintati-va dracului ,cine are nevoie de voi ,nu avem Prmarie in Timisoara si in toate Comunele ,sunteti mostenitorii Judetenei de Partid ,care nu ar fi facut niciodata asa ceva ,aia se ocupau de tot ce misca in Judet ,de agricultura de economia judetului de sport de performanta si Daciada din scoli nu misca nimeni in fata Primului secretar ,voi ce dracu faceti ,tocati banii statului UUUUUU C.J.
Nici O'Lae 1 martie 2017
Fotbalistii fac cheta ca sa joace o partida din semifinalele unei competitii? Ce-i asta, miutza? Un cahcat de semafor costa mai mult decat chiria stadionului. Stadionul sa fie rezervat pentru dansurile de societate ale megalomanului Lae, sa vina si Dobra si sa-i arbitreze Grindeanu. Sa punem palmieri si semafoare pe stadion, ce dreq!