Poli înfruntă Steaua, la debutul lui Pero Milosevic. Meciul este televizat

Poli înfruntă Steaua, la debutul lui Pero Milosevic. Meciul este televizat

Poli înfruntă Steaua, la debutul lui Pero Milosevic. Meciul este televizat

Etapa a 18-a a Ligii Naționale de handbal masculin aduce revenirea oficială a antrenorului Pero Milosevic pe banca echipei SCM Politehnica Timișoara. Primul meci pe care-l va conduce acesta este cel împotriva grupării Steaua București. Partida va avea loc astăzi, 24 februarie, în sala „Concordia” din Chiajna.

Jocul SCM Politehnica Timișoara – Steaua București, scor 31-27, disputat la Focșani, când pe banca echipei bănățene se afla Pero Milosevic, aducea trofeul Cupei României în ediția 2018-2019.

Acum, cele două formații se întâlnesc în campionat și se află într-o situație delicată. Steaua este pe locul al zecelea, cu 14 puncte din 16 partide. SCM Politehnica ocupă poziția a 11-a, tot cu 14 puncte, strânse după disputarea a 17 meciuri.

„Am venit să ajut Timișoara într-un moment foarte dificil. Suntem într-o situație cu adevărat grea, dar primele lucruri pe care le-am spus băieților au fost să ridicăm capul, să ne apucăm de muncă și să punem suflet pentru această echipă”, a declarat antrenorul Pero Milosevic.

În tur, pe 22 septembrie, SCM Politehnica a învins-o pe CSA Steaua București cu scorul de 28-27 la sala „Constantin Jude”.

CITEȘTE ȘI: Juniorii de la MP Sport Timișoara, în atenția antrenorilor federali

„Luăm lucrurile pas cu pas. Nu am făcut un calcul în privința punctelor de care mai avem nevoie. Acum ne gândim la meciul cu Steaua, îl pregătim cât putem de bine. Am făcut deja două antrenamente foarte bune, apoi vine partida cu Dinamo și pauza de trei săptămâni, în care vom avea răgazul de a lucra pe îndelete”, a mai spus Pero Milosevic.

Partida Steaua București – SCM Politehnica Timișoara va putea fi urmărită în direct pe postul Pro Arena, de la ora 17:30.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *