Poli ar trebui să devină o echipă originală și… provocatoare

poli timisoara 6

Timișorenii vor fi până la sfârșitul acestui an poliști în unanimitate, dacă vor ține cont de tendințele modei. Specialiștii americani de la Institutul Pantone au decretat că în 2018 se poartă ultra-violetul, argumentând că este cea mai complexă dintre toate culorile deoarece e nevoie de două nuanțe care aparent se află la poluri opuse – albastrul și roșul – și sunt aduse împreună pentru a crea ceva nou.

Autoritatea internaţională în ceea ce priveşte culorile – care stabilește, din 2000, anual, tendințele cromatice – corelează ultra-violetul cu timpurile pe care le trăim, care sunt la fel de complexe. Experții descriu culoarea anului 2018 drept ”provocatoare”, ”invitând la reflecţie”, fiind capabilă să ridice nivelul de conştientizare şi potenţialul, pe de o parte, şi reprezentând individualitatea şi spiritualitatea, pe de alta.

Ultra-violetul este o nuanță care iese cu ușurință în evidență și care exprimă originalitate, ingeniozitate și promovează o gândire orientată către viitor. Această nuanță este ușor misterioasă și atunci când este combinată corect, putând crea o serie de contraste spectaculoase. De asemenea, specialiștii apreciază că lumina de culoare violetă este benefică, atât pentru obținerea unei stări de calm, cât și pentru inspirație.

”Culoarea stabilită de Pantone a ajuns să însemne mult mai mut decât ceea ce este în trend în lumea designului. Acum reprezintă cu adevărat nevoile lumii din prezent”, a spus Laurie Pressman, vicepreşedinta institutului.

Violetul a fost preferat pe gazon de-a lungul timpului în orașul de pe Bega. După Chinezul, care a dominat perioada interbelică, la începutul deceniului al șaptelea al secolului trecut, Poli adopta, alături de alb, și ultima culoare a spectrului solar.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns