Poleiul a făcut prăpăd pe șoselele din Timiș. Opt accidente rutiere, 12 victime. Foto

accident 4 4

În județul Timiș, au avut loc opt accidente rutiere. Trei dintre nefericitele evenimente au avut loc pe DJ 592 între Chevereș și Buzias, respectiv Lugoj. Șase oameni au fost răniți, iar un bărbat de 65 de ani și-a pierdut viața.

CITEȘTE ȘI: O mașină a căzut într-o râpă, după ce șoferița a pierdut controlul volanului. Operațiune de salvare contracronometru

În cel mai grav dintre acestea a fost implicată o autoutilitară în care se aflau șase persoane. Dintre acestea patru au fost rănite și transportate la spital, iar una a decedat. Pe DC 172, pe raza localității Birda, un autoturism a ieșit în decor. Din fericire accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

În Timișoara, pe strada Intrarea Plopilor, două autoturisme s-au ciocnit. La Hitiaș un autoturism în care se aflau două persoane a ieșit de pe șosea, o victimă fiind transportată la spital, iar altul pe drumul spre Urseni. Un accident a avut loc și aproape de Lugoj, unde un microbuz a ieșit în afara părții carosabile, trei pasageri fiind răniți și transportați la spital.

Cele mai multe dintre aceste evenimente rutiere s-au produs din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu polei. „Recomandăm tuturor conducătorilor auto să manifeste o atenție deosebită în trafic și să adapteze viteza la condițiile de drum”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *