Pod construit într-o comună din Timiș exclusiv cu fonduri de la bugetul local. Investiţia a fost aproape de 500.000 de lei

pod nadrag 2

Edilii locali din comuna Nădrag au anunțat finalizarea construcţiei noului pod peste râul Nădrăgel, care permite accesul de pe şoseaua principală către strada Ghioceilor şi creşa din localitate.

Lucrările la pod, cu o lungime de 12,5 metri şi o lăţime de 6 metri, au început anul trecut și s-au desfășurat conform planului stabilit, iar în prezent locuitorii comunei se pot bucura de un obiectiv modern, care răspunde tuturor rigorilor impuse de standardele europene, atât din punct de vedere estetic, cât mai ales al securităţii şi utilităţii.

În zona respectivă exista un podeţ care permitea traversarea râului, însă au apărut probleme la unul dintre pilonii de susţinere.

“Era nevoie de acest pod, pentru că de el se vor folosi toţi locuitorii de pe strada Ghioceilor, dar şi cei care-şi duc copiii la creşa aflată pe aceeaşi arteră”, ne-a spus Liviu Muntean, primarul comunei Nădrag.

Investiţia a fost aproape de 500.000 de lei şi a fost susținută exclusiv din fonduri de la bugetul local.

 

text și foto: redesteptarea.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *