PNL Timișoara: se joacă!

PNL Timișoara: se joacă!

Curtea de Arbitraj urmează a decide în scurt timp în privința scandalului de la PNL Timișoara, unde alegerile au produs valuri. Anunțul a fost făcut de Raul Ambruș, cel ales președinte în 3 iulie, la alegerile invalidate de BPJ al PNL Timiș:

”Dragi prieteni, vă mulțumesc pentru susținere! Efortul vostru din ultimele săptămâni nu a fost în zadar și Curtea Arbitraj a PNL a acceptat spre judecare cazul nostru de la Timișoara și va lua o decizie în cel mai scurt timp posibil.

Noi am cerut să se constate invaliditatea noului Birou Local Interimar al PNL Timișoara, aprobat de BPJ interimar după alegerile din 3 iulie, având în vedere că ceea ce s-a întâmplat la Sala Capitol a fost statutar și exista deja un Birou Local legitim și ales prin voința membrilor săi.

Voi apăra PNL Timișoara până la capăt pentru că voi toți meritați orice sacrificiu, iar adevărul și dreptatea trebuie să fie scoase la lumină. Cred că este momentul să fie acceptat rezultatul alegerilor din 3 iulie și este necesară oprirea prigoanei de mâine, când zeci de membri PNL Timișoara sunt convocați pentru a fi pedepsiți doar pentru că au fost prezenți în sala cu ocazia alegerilor.

Trebuie să avem încredere în forurile statutare ale partidului și nu cred că este benefic să ajungem la alte contestații sau decizii pe care am putea ulterior să le regretăm. Sper să existe maturitatea politică necesară pentru a deschide căi de dialog și a nu pune partidul în alte situații regretabile”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns