PNL Timiș: USR a furat startul campaniei și folosește electoral culoarea celei mai iubite echipe din Banat

Surse: decizia Coaliției PSD-PNL. Candidaturi comune în Timiș. Va fi susținut candidatul PSD la Consiliul Județean, Alfred Simonis și candidatul PNL la Primăria Timișoara, Nicolae Robu

PNL Timiș: USR a furat startul campaniei și folosește electoral culoarea celei mai iubite echipe din Banat

Liberalii din Timiș acuză organizația USR din județ că a furat startul în campania electorală după ce USR-iștii au afișat în oraș o serie de materiale electorale de mari dimensiuni.

”Ipocrizia echipei lui Dominic Fritz pare să nu aibă limite. USR-iștii acuză pe toată lumea dar nu se uita în curtea lor, sau se uită și se fac că nu văd nimic. În Timișoara au apărut primele afișe de campanie deși încă nu se știe exact nici măcar data alegerilor. Materialele electorale USR au fost deja montate în mai multe locații din oraș arătând că pentru Dominic Fritz și echipa sa banii nu sunt o problemă. Mash-urile cu sloganul USR-ist nu sunt deloc ieftine și, având în vedere că vor sta câteva luni la vedere, costurile vor fi considerabile”, a declarat președintele PNL Timiș, Alin Nica.

”Chiar dacă par a fi făcute în viteză și seamănă cu un afiș de rugă de la sat aceste materiale electorale atrag atenția prin culoare. După ce au decis să schimbe până și culoarea mijloacelor de transport din violet în galben, acum, USR-iștii ne arată din nou ipocrizia și îi sfidează pe timișoreni folosind culoarea celei mai iubite echipe din Banat în scopuri electorale”, a mai spus Alin Nica.

”Nu cred că lansarea campaniei electorale cu mult înaintea termenului legal îl va ajuta pe Dominic Fritz să mai salveze ceva din catastrofa evidentă pe care a adus-o în administrația din Timișoara, dar este revoltător cum USR-iștii sfidează bunul simț și inteligența timișorenilor. Nu poți să spui că vrei să schimbi clasa politică și că ești corect și reprezinți partea bună a politicii și, în același timp, să folosești trucuri murdare, limbaj violent și chiar atacuri suburbane și sabotaje politice și administrative. Sunt sigur că timișorenii s-au lămurit cu această aventură și vor sancționa la vot derapajele și erorile făcute de acești politicieni fără nicio legătură cu valorile Timișoarei”, a mai declarat președintele PNL Timiș.

CITEȘTE ȘI: Anunţuri gratuite în ediţia tipărită a ziarului „Renaşterea bănăţeană”


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *