PNL Timiș și-a desemnat principalii candidați la alegerile din 9 iunie

PNL Timiș și-a desemnat principalii candidați la alegerile din 9 iunie

PNL Timiș și-a desemnat principalii candidați la alegerile din 9 iunie

Comitetului Director Județean al PNL Timiș s-a reunit vineri, 1 martie 2024, pentru a stabili principalele direcții politice pentru perioada următoare.

Prima decizie luată cu unanimitate de voturi a rezultat în validarea candidaturilor pentru Primăria Timișoara și pentru Consiliul Județean Timiș. La Primăria Timișoara, din partea PNL Timiș, candidatul este Nicolae Robu, iar la CJ Timiș, candidatul PNL Timiș este Alin Nica.

Președinți de organizații liberale din județ, primarii PNL, membrii BPJ și BPL PNL Timișoara, consilierii județeni și consilierii locali liberali din Timișoara, precum și conducerile organizațiilor interne din filiala Timiș, prezenți la ședință ca membri ai CDJ, au stabilit că la alegerile locale din 9 iunie 2024, PNL Timiș va merge pe liste proprii, având toată încrederea că reprezentanții Partidului Național Liberal din fiecare localitate a județului au forța, responsabilitatea, capacitatea și susținerea comunităților în care candidează.

PNL Timiș și-a desemnat principalii candidați la alegerile din 9 iunie

„Timișul înțelege mișcarea strategică a BPN și a președintelui Nicolae Ionel Ciucă de stabilire a unei alianțe PNL și PSD la europarlamentare, dar la nivel local și județean păstrăm neatinsă identitatea de partid de dreapta. Primele două forțe politice românești și-au dat mâna pentru interesul României la Bruxelles și pentru a fi o forță în grupurile politice care contează cel mai mult în Parlamentul European, însă, aici, în Timiș, avem prima șansă și candidații câștigători atât pentru Primăria municipiului, cât și pentru Consiliul Județean. Anul acesta, pentru prima dată în istoria democrației de după ’89, vom avea administrație liberală și la Timișoara și pentru Timiș”, a spus Alin Nica, președintele PNL Timiș.

CITEȘTE ȘI: Administratorul ștrandului Termal: “Luni, primarul vine să se maimuțărească la gard, iar eu pierd ani de muncă și milioane de euro investite”

În cadrul CDJ al PNL Timiș au fost date voturi de susținere pentru Alina Gorghiu, ministră a Justiției, care candidează pentru un loc în Parlamentul European, și pentru Gheorghe Falcă, actual europarlamentar, care candidează pentru un nou mandat în PE.

La ședință au participat și primarii din Giarmata și Săcălaz.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “PNL Timiș și-a desemnat principalii candidați la alegerile din 9 iunie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *