PNL Timiş a racolat patru primari. Află despre ce edili este vorba

pnl timis 9

Patru primari timişeni şi-au dat acceptul pentru a intra în PNL. Ei nu pot, însă, demisiona din partidele din care fac parte, întrucât şi-ar pierde funcţiile, însă este cert că vor trece la PNL.

Este vorba de edilii localităţilor Satchinez, Secaş, Topolovăţu Mare şi Traian Vuia, primii doi fiind de la UNPR, iar ceilalţi, de la ALDE. Lucrurile sunt atât de avansate încât primarii în discuţie au participat chiar la întâlniri ale liberalilor timişeni. „Aşa este, sunt foarte aproape de a merge la PNL. Am discutat şi cu domnul Nicolae Robu, dumnealului a fost şi la ziua comunei noastre. De fapt, se pare că noi toţi cei din ALDE vom merge la PNL. Deocamdată, este şi situaţia incertă din partid, avem o conducere interimară, nu prea ştim ce să facem”, a declarat Ovidiu Doţa, primarul ALDE (încă) al comunei Topolovăţu Mare.

La rândul său, şi primarul comunei Satchinez, Florin Cheaua, a confirmat că este foarte aproape de a se înregimenta la PNL: „Suntem în discuţii foarte avansate. Nu am bătut încă palma, dar se pare că o vom face”.

Ceilalţi doi edili nu au putut fi contactaţi. Pe de altă parte, în PNL Timiş s-a avansat teoria potrivit căreia să nu mai poată fi reprimiţi în partid primari care au mai fost la liberali, au plecat din partid, iar acum ar vrea să revină.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “PNL Timiş a racolat patru primari. Află despre ce edili este vorba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *