PNL Timiș a definitivat listele de candidați pentru alegerile parlamentare. Excludere sonoră pe motive de integritate

alin nica 6

Listele de candidați pentru alegerile parlamentare au fost definitivate în această seară în cadrul Biroului Permanent Național al PNL. Lista de candidați din Timiș a suferit o modificare, Petru Roman fiind înlocuit de Claudiu Chira, pe locul 4, pentru Camera Deputaților.

„BPN a restabilit lista inițială pe care am propus-o organizației județene, domnul Petru Roman fiind înlocuit, date fiind criteriile de integritate. Domnul Petru Roman a fost votat în forul primarilor, drept candidat pentru Parlamentul României, pentru locul 4, colegii mei, care și-au exprimat această opțiune, neavând cel mai probabil toate informațiile necesare.

De astăzi, PNL Timiș are o listă definitivă de candidați și consider că avem o îmbinare perfectă de experiență și tinerețe pe listele pentru Senat și Camera Deputaților. La Senat, experiența doamnei senator Alina Gorghiu, cel mai activ parlamentar de Timiș, cu peste 80 de inițiative legislative, este completată de tinerețea și entuziasmul omului de afaceri Ionuț Gaiță.

La Camera Deputaților, cei doi lideri, Marilen Pirtea, care in mandatul 2016-2020 a avut peste 50 de inițiative legislative, și Ben-Oni Ardelean, primesc ajutorul mai tinerilor Cosmin Șandru, președinte TNL Timiș, Claudiu Chira, fost prim-vicepreședinte al PNL Timișoara și vicepreședinte TNL la nivel național, și Ciprian Bogdan, consilier europarlamentar.

Cosmin Șandru este un tânăr om de afaceri, Ciprian Bogdan are experiența a șase ani de Parlament European, iar cu Claudiu Chira lucrez de aproape doi ani, fiind directorul Societății de Administrare a Domeniului Public și Privat din Dudeștii Noi”, spune președintele interimar PNL Timiș, Alin Nica.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “PNL Timiș a definitivat listele de candidați pentru alegerile parlamentare. Excludere sonoră pe motive de integritate

  1. duceviti dreacului cu gorghiu cu tot .auzi dle peste 80 de initiative parmentare . dar legea pentru corupti să facăbulău la domicilui ? cu ce a ajutat banatul moldoveanca ? cu ce a ajutat timisoara? de ce nu candidează acolo la tecuci să-î convingă pe moldoveni să voteze contra psd ?adios votul meu si al familiei a rudelor si prietenilor pentrupnl.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *