Lovitură dată de PNL Timiș. A exportat un deputat la București!

Se întâmplă și invers: o filială timișeană reușește să se despartă de un politician nepopular și să-l parașuteze la București. Este vorba de liberalul incolor, inodor și inspid   Pavel Popescu, încă deputat PNL Timiș, care nu a mai prins un loc pe listele filialei conduse de Alin Nica, dar are o poziție mai mult decât eligibilă în Capitală, unde este pe locul 7 la Camera Deputaților.

PNL Timiș reușește, iată, o premieră politică și după atâtea importuri, realizează și un export de neimaginat până de curând.

Rămânem, totuși, cu o întrebare la care nu-i găsim răspuns, deși am tot căutat timp de patru ani: ce calități îl recomandă pe Pavel Popescu, de a convins ditamai organizația de la București să-i mai ofere încă un mandat de deputat?


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

8 thoughts on “Lovitură dată de PNL Timiș. A exportat un deputat la București!

 1. E de inteles ca nu intelegeti… nu e securist sau fiu de securist, nu e prieten de-al tov. Iliescu, nu e nici fiul/fiica unui prieten iliescian, nu e nici un bivol local ancorat in contracte cu statul, nu e nici un oltean guraliv… atunci ce il poate recomanda pe cine va sa fie pe o lista?!?

  Va zic eu! Daca cineva nu se incadreaza in standardele voastre de mici comunisti balcanici, atunci sa stiti ca descaleca direct de la Moscova!!! Asa ca trebuie sa ascultati de el/ea cu sfintenie! Pardon, nu-si are loc cuvantul „sfintenie”, cu incrancenare proletara!

 2. Stimate Epsilon spune te rog o singura actiune a Popescului (care are familia in Norvegia) in favoarea celor care l-au ales in Timisoara.
  Dar,cine la recomandat sa lntre asa tam nisam pe listele PNL pe un popescu oarecare din Norvegia ?

  1. Draga Zet,
   pentru tine https://stirileprotv.ro/stiri/incendiu-in-colectiv/pavel-popescu-tanarul-care-a-adus-medici-din-norvegia-ca-sa-ajute-ranitii-din-colectiv-unde-ar-putea-fi-transportati.html

   Vei observa cum articolul incepe cu „In timp ce Nicolae Banicioiu, ministrul sanatatii…” etc
   Desigur, nu ma astept sa mi se aminteasca formularea „in favoarea celor care l-au ales in Timisoara”. Noi, fosti pionieri, fosti utecisti, gandim la nivel national (national comunism), nu ne incurcam in meschinarii din astea, locale, separatistoide! Asa-i?!?

 3. am ajuns ca toate aschimodiile să conducă banatul. băi nica esti de tot rîsul dacă situatia nu ar fi de plîns. tia tras vreo ventuză moldoveanca de gorghiu?

  1. Draga Ghiocel, apropos de moldovence, colega ta de scoala, doamna Grapini, ce parere are de toata tevatura asta cu teoria relativitatii confirmata de gaurile negre?

 4. Se facea o nedreptate,daca Pavel Si Popescu nu era propulsat direct la Bucuresti ,etalon al intelighentiei liberale,acolo unde se balacesc fruntasii natiei.

Lasă un răspuns