Lovitură dată de PNL Timiș. A exportat un deputat la București!

Se întâmplă și invers: o filială timișeană reușește să se despartă de un politician nepopular și să-l parașuteze la București. Este vorba de liberalul incolor, inodor și inspid   Pavel Popescu, încă deputat PNL Timiș, care nu a mai prins un loc pe listele filialei conduse de Alin Nica, dar are o poziție mai mult decât eligibilă în Capitală, unde este pe locul 7 la Camera Deputaților.

PNL Timiș reușește, iată, o premieră politică și după atâtea importuri, realizează și un export de neimaginat până de curând.

Rămânem, totuși, cu o întrebare la care nu-i găsim răspuns, deși am tot căutat timp de patru ani: ce calități îl recomandă pe Pavel Popescu, de a convins ditamai organizația de la București să-i mai ofere încă un mandat de deputat?


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

8 Comments
anonim 20 octombrie 2020
Se facea o nedreptate,daca Pavel Si Popescu nu era propulsat direct la Bucuresti ,etalon al intelighentiei liberale,acolo unde se balacesc fruntasii natiei.
ghiocel trandafir poanta 19 octombrie 2020
am ajuns ca toate aschimodiile să conducă banatul. băi nica esti de tot rîsul dacă situatia nu ar fi de plîns. tia tras vreo ventuză moldoveanca de gorghiu?
zet 19 octombrie 2020
Stimate Epsilon spune te rog o singura actiune a Popescului (care are familia in Norvegia) in favoarea celor care l-au ales in Timisoara. Dar,cine la recomandat sa lntre asa tam nisam pe listele PNL pe un popescu oarecare din Norvegia ?
Epsilon 18 octombrie 2020
E de inteles ca nu intelegeti... nu e securist sau fiu de securist, nu e prieten de-al tov. Iliescu, nu e nici fiul/fiica unui prieten iliescian, nu e nici un bivol local ancorat in contracte cu statul, nu e nici un oltean guraliv... atunci ce il poate recomanda pe cine va sa fie pe o lista?!?Va zic eu! Daca cineva nu se incadreaza in standardele voastre de mici comunisti balcanici, atunci sa stiti ca descaleca direct de la Moscova!!! Asa ca trebuie sa ascultati de el/ea cu sfintenie! Pardon, nu-si are loc cuvantul "sfintenie", cu incrancenare proletara!
Beni 18 octombrie 2020
Dacă ar exporta și Alina Gorghiu ar fii un exemplu bun.