PNL, susținere totală pentru Cosmin Tabără. Apel către primarul ”Zero Proiecte”

”La SC Piețe a ajuns să fie "ca la piață": ziua și scandalul” - Viceprimarul Cosmin Tabără cere să se ia măsuri

Primarul Dominic Fritz i-a comunicat viceprimarului Cosmin Tabără că îi va tăia din atribuții dacă nu votează proiectele promovate de municipalitate:

„Am luat act de mai multe voturi în Consiliul Local Timișoara în ultimele luni și am avut o discuție cu domnul viceprimar Tabără, pe care îl apreciez. Dar i-am transmis că așteptarea mea este ca un viceprimar care conduce într-o bună parte aparatul primăriei, trebuie să-și arate apartenența la conducere și prin voturi, și mă aștept că domnul viceprimar să susțină proiectele administrației în Consiliul Local”, este mesajul lui Fritz.

PNL Timiș a reacționat imediat, arătându-și susținerea față de viceprimarul liberal și atrăgând atenția că Tabără va continua să voteze în interesul comunității timișorene, nu la comanda USR. Iată comunicatul PNL Timiș:

”Viceprimarul liberal Cosmin Tabără, unul dintre puținii cu funcție de conducere care chiar muncesc în Primăria Timișoara, va continua să voteze în Consiliul Local Timișoara în interesul comunității timișorene, nu la comanda USR.

Tocmai fiindcă primarul usr-ist și viceprimarul usr-ist al municipiului Timișoara dau dovadă repetată de incoerență administrativă și lipsă de viziune, îl susținem pe Cosmin Tabără să rămână reperul de normalitate într-o instituție împinsă în haos.Amenințarea cu posibila retragere a unor atribuții ale viceprimarului Tabără este oglinda nivelului infim de înțelegere și a imaturității nu doar administrative a lui Dominic Fritz.

Știm că USR încă se acomodează cu ideea că nu stăpânește adevărul absolut, de aceea îi tratăm cu blândețe și avem răbdare. Din păcate pentru ei, timișorenii nu mai au răbdare și vor rezultate.

Viceprimarul liberal Cosmin Tabără s-a ocupat de baza sportivă de pe strada Costică Rădulescu, de stadionul cu 10.000 de locuri și de deblocarea spitalului balneo, a spitalului ORL și a buncărului de la Municipal, a Legii 15.

CITEŞTE ŞI: Marea păcăleală a îngheţării angajărilor la stat: până la 1 iulie, Guvernul se grăbeşte să umple mii de posturi şi să mărească salariile bugetarilor

Viceprimarul usr-ist Ruben Lațcău contorizează pe bandă rulantă amenzi, vizite DNA și din partea Poliției Economice. În acest context, cel mai înțelept pentru orașul Timișoara ar fi ca primarul Dominic Fritz, cel cunoscut drept primarul Zero Proiecte, să intervină cât mai puțin și să lase oamenii care știu administrație publică să își facă treaba în Primărie”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “PNL, susținere totală pentru Cosmin Tabără. Apel către primarul ”Zero Proiecte”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *