PNL face joc de glezne cu primarii proprii

La alegerile din 11 decembrie, liberalii au neglijat capitalul electoral reprezentat de propriii primari. Ignoraţi, lăsaţi pe dinafară în luarea deciziilor, ba chiar ameninţaţi unii dintre ei cu puşcăria, primarii PNL nu s-au omorât cu firea în campanie şi rezultatele s-au văzut.

Situaţia nu pare schimbată nici acum, strategia partidului acordând prioritate altor abordări, în care edilii, consideraţi altădată adevărate locomotive electorale în localităţile lor, sunt trecuţi în plan secundar. Din când în când, pentru a se păstra, totuşi, unele aparenţe, este adusă în discuţie şi problema lor, dar nu la modul imperativ, ci mai mult ca o bifare a unui punctaj de comunicare publică.

Aşa a fost şi declaraţia Alinei Gorghiu, senator de Timiş, care a trecut în revistă şi problema celor 1.100 de primari liberali, o zestre electorală care nu trebuie neglijată, spunea fostă şefă a PNL. Ce ar trebui făcut pentru edilii PNL?

Răspunsul e tragi-comic: pe de o parte, Alina Gorghiu spune că primarii merită salarii mai mari, dar, pe de alta, consideră că abuzul în serviciu de care se plânge o parte a aleşilor locali nu este o falsă problemă, iar toţi cei acuzaţi de aşa ceva trebuie să răspundă pentru faptele lor.

Culmea ironiei, senatoarea liberală vorbea de pedepse drastice stând alături de primarul Nicolae Robu, acuzat de DNA de… abuz în serviciu! Or, când aduci funia în casa spânzuratului, nu mai poţi pretinde că vorbeşti de o echipă, ci doar de un joc de glezne.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “PNL face joc de glezne cu primarii proprii

Lasă un răspuns