PNL dă în PSD cu cârjele. Şi ar avea destule

pnl timis 4

Nici că se putea să pice mai bine în Timiş un „meci” între PSD şi PNL, într-un moment în care cele două filiale se acuză reciproc de boicotarea proiectelor, la consiliul judeţean, respectiv la primărie.

Înfruntarea de la Checea a fost câştigată la scor de liberali, fapt ce l-a făcut pe Nicolae Robu să exulte pe canalele de socializare, atât de tare încât nu se mai pot număra like-urile.

Fără îndoială, este o victorie care dă bine la palmares, chit că omul PNL pleca cu şansa celui aflat „la butoane” şi care cam ştia dedesubturile din primărie. Asta nu ştirbeşte însă meritele noului primar, un tânăr care a câştigat primăria umblând în cârje, pentru că avea piciorul rupt.

Glumind puţin, tocmai pentru era în cârje, candidatul PNL a avut nevoie de susţinere şi s-a văzut asta la vot. PNL a dat cu cârjele în PSD, chiar în moalele capului, de s-a auzit până în Kiseleff. Chiar şi în cârje, iată că liberalii timişeni au forţă suficientă pentru a se impune în faţa unui PSD mult mai organizat.

Au demonstrat-o atât de bine la Checea încât partidul simte nevoie de cât mai multe cârje cu care să-şi altoiască adversarii politici. Nu ar fi o problemă, pentru că sunt destule cârje în PNL: la Sânnicolau Mare, Deta, Jimbolia, Gătaia, Dudeştii Noi şi aşa mai departe, unde primarii s-au dezis de linia partidului şi umblă în cârje pe scena politică.

Cu ele ar putea să lovească acum chiar PSD, adversarul izbit în moalele capului la Checea, partid care niciodată nu a rămas în cârje.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *