Află cum stai cu sănătatea! Platformă online pentru prevenție, comunicare și informare corectă despre sănătate

Află cum stai cu sănătatea! Platformă online pentru prevenție, comunicare și informare corectă despre sănătate

A fost lansată noua platformă online citydoctors.ro, un proiect care s-a născut din dorința de a oferi un instrument simplu și la îndemână tuturor celor preocupați de sănătatea lor.

Platforma este gândită pentru a deveni un loc în care fiecare poate găsi oricând informații care să îl ajute în primul rând să PREVINĂ apariția unor boli, pentru a-și păstra sănătatea și calitatea vieții pe termen lung, dar și să țină sub control bolile cronice pe care deja le are. Un spațiu de informare din surse corecte, cât și un mijloc care să faciliteze întâlnirea și comunicarea între toți cei din sfera sănătății.

„Dorim să contribuim cu adevărat, prin intermediul Comunității pentru sănătate City Doctors, nu doar la înțelegerea importanței prevenției, cât mai ales la a ajuta cât mai mulți oameni să facă acțiuni concrete în acest sens, ca parte din obieceiurile lor cotidiene.

În țările dezvoltate, prevenția reprezintă centrul strategiilor lor sanitare, iar evenimentele din ultimii doi ani ne-au arătat foarte clar cât de importantă este medicina omului sănătos (prevenția) și la noi în țară.

Pandemia ne-a făcut să conștientizăm foarte clar atenția pe care trebuie să o acordăm permanent sănătații personale pentru a nu ne „prinde” vulnerabili virușii sau alți factori de agresiune asupra organismului nostru.

Un organism sănătos, cu imunitate bună, cu cât mai puține boli cronice sau riscuri de boli va face față mult mai bine și în cazul unor epidemii/pandemii, decât cele pe care acestea le găsesc măcinate de boli și cu imunitatea la pământ!

Pentru a avea mai multă grijă de sănătatea noastră și a ne menține un organism sănătos, cu boli puține și controlate sau cu factori de risc cunoscuti și reduși la minim, care să poată înfrunta oricând potențiale amenințări, este necesar să facem totuși un MINIM de efort personal!

Un PRIM PAS important poate fi completarea chestionarului “FACTORI DE RISC PENTRU SĂNĂTATEA MEA”, care se găsește pe platformă și care ajută să înțelegem rapid prinicpalii factori de risc, dar și câteva recomandări aferente riscurilor observate.

Completarea durează maxim 3 minute, iar recomandările se primesc pe loc!

În afara chestionarului, se mai pot consulta pe platformă și diferite materiale informative foarte practice, ce pot fi de mare ajutor pentru:

  • cei care suferă de COVID-19informații extrem de practice prezentate de d-nul Dr. Virgil Musta despre cum poate fi accesat TRATAMENTUL ANTI COVID CU CELE MAI BUNE REZULTATE LA ORA ACTUALĂ
  •  multe alte afecțiuni des întâlnite: hipertensiune arterială, diabet etc

Pe această platformă se ajunge foarte ușor, după înscrierea ce se realizează de pe site-ul citydoctors.ro

Platfroma online Citydoctors.ro este un proiect demarat și implementat de către Fundația de Ajutor Medical Profilaxis, cu sprijinul important al Fundației Flex. 

În sens mai larg, City Doctors este un proiect unic în Timișoara și în România, lansat la inițiativa domnului Dr. Virgil Musta și reprezintă o mare COMUNITATE pentru sănatate, ai cărei membri pot fi:

  • medici de familie
  • medici specialiști
  • persoane fizice preocupate activ de sănătate
  • clinici/cabinete medicale
  • furnizori de echipamente/produse/servicii medicale
  • companii, ONG-uri, etc

Vă mulțumim și vă invităm să vă înregistrați pe citydoctors.ro, să folosiți materialele existente și să contribuiți activ la dezvoltarea în continuare a platformei, prin sugestiile voastre constructive.

Sărbători cu sănătate și bucurii vă dorim!”, transmit inițiatorii.

Echipa City Doctors Timișoara

[email protected]

 

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns