Plata ajutorului pentru încălzire pe decembrie, la Timişoara

Plata ajutorului pentru încălzire pe decembrie, la Timişoara

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire si a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi și/sau lichizi, acordate în baza Legii nr 226 din 16 septembrie 2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie pentru sezonul rece 1 noiembrie 2021 – 31 martie 2022.

Plata ajutoarelor se face doar titularilor cererii, cu prezentarea actului de identitate în original sau cu împuternicire notarială, la sediul situat în Bd. Regele Carol I nr. 10, după cum urmează: luni, 7 februarie, între orele 12,30 – 15; marți, 8 februarie, între orele 8-15.

CITEŞTE ŞI: Prognoza meteo pe 4 săptămâni: Luna martie vine cu surprize

”Facem precizarea că ajutorul pentru înclzirea locuinței se plătește pentru cererile înregistrate în perioada 22 noiembrie – 20 decembrie 2021, iar plata suplimentului pentru consumul de combustibili solizi şi/sau petrolieri este aferentă lunii decembrie 2021. În vederea limitării răspândirii virusului SARS-CoV-2 este necesară respectarea măsurilor de prevenție prevăzute de actele normative în vigoare”, precizează Direcţia de Asistenţă Socială.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns