Plantează flori în gropile de pe drumul Neudorf – limită Timiş

flori arad

S-a săturat de promisiuni deşarte, de minciuni şi amăgiri şi vrea să protesteze într-un mod original.

Primarul comunei Zăbrani, Marian Toader, a anunţat că va planta flori în gropile de pe drumul care leagă satul Neudorf, care aparţine de Zăbrani, de limita cu judeţul Timiş.

„De şapte ani, la fiecare rectificare de buget a Consiliului Judeţean Arad, fac demersuri pentru introducerea spre finanţare a acestui tronson! De fiecare dată am primit din partea preşedintelui CJ Arad răspunsul că este un drum secundar şi nu este prioritar”, s-a arătat revoltat Marian Toader.

Sectorul de drum menţionat a fost introdus pe lista de investiţii pe fonduri europene, însă proiectul a fost modificat pe ultima sută de metri, iar cei de la CJA au hotărât să îl scoată de pe lista drumurilor modernizate pe bani nerambursabili.

Se pare că aceasta a fost picătura care a umplut paharul şi care l-a împins pe Marian Toader să organizeze acest protest. Alături de el vor mai planta flori în gropile de pe drum şi locuitorii din Neudorf.

aradon.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Plantează flori în gropile de pe drumul Neudorf – limită Timiş

  1. Intr-o tara civilizata, unde conceptul de rusine mai inseamna ceva, poate o actiune de genul asta ar fi fost luata in seama. Din pacate la noi, florile se vor ofili si gropile tot acolo vor ramane si se vor inmulti.

  2. Castiguri nelimitate part-time! Oamenii ne cauta fara incetare si deja suntem un fenomen! Aceasta oportunitate le-a mers tuturor direct la suflet! Poti si tu sa incepi acum sa castigi bani, simplu, fara batai de cap, fara sa ai niciun fel de experienta! Cere urgent detalii mai multe la adresa de email: [email protected]

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *