Plângeri penale după ce acest individ a agresat un polițist și doi jurnaliști

accident 30

Nu doar jurnaliștii ProTV și TVR au fost loviți și înjurați de un bărbat de etnie romă, ci și un polițist de la Brigada Autostrăzi. Conform martorilor, acesta nu a fost lovit, ci agresat verbal, fiind înjurat în timp ce se afla în misiune la locul tragediei în care a murit un om și au fost răniți grav alți trei.

La sediul Poliției Pecica, care se ocupă de cercetările în acest caz, au fost chemați trei jurnaliști arădeni, unul fiind martor, pentru a da declarații.

Reporterul TVR Vasile Obșitoș, unul dintre cei doi care a încasat palme și pumni, a anunțat că va depune plângere împotriva agresorului. La fel ar urma să facă și polițistul.

Vă amintim că, marți, reporterii ProTV și TVR, ajunși primii la locul accidentului de pe autostrada A1, au fost agresați de romi care se aflau în autoturismele implicate în carambol. Aceștia sunt din Giurgiu și veneau din Anglia acasă de sărbători. Cei care nu au fost răniți în coliziune au sărit să-i bată pe jurnaliști. Atât reporterul ProTV cât și cel de la TVR au fost loviți de un rom, care a vrut să le ia camerele și să le distrugă, pentru ca imaginile să nu ajungă în presă.

Sursa: arq.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Plângeri penale după ce acest individ a agresat un polițist și doi jurnaliști

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *