Pista de biciclete spre Serbia n-a ajuns la CJT

Trecerea pistei de biciclete către Serbia în proprietatea Consiliului Județean Timiș din cea a Apelor Române este o temă care se dezbate de câțiva ani. În curând, după cum ne asigură vicepreședintele CJT Cristian Moș, problema va fi rezolvată. Până atunci, însă, pista are nevoie de lucrări de întreținere.

CITEȘTE ȘI: Cinci morți și 65 de oameni în stare critică. Bilanțul negru al epidemiei, în județul Timiș, în ultimele 24 de ore

„În weekend-ul acesta se anunță vreme bună așa că mulți timișeni probabil vor alege să se plimbe pe pista de biciclete de pe malul Begăi. Așa cum unii dintre voi știți deja, încă din prima săptămână de mandat, am început discuțiile legate de trecerea acestei piste de la Apele Române în patrimoniul Consiliului Județean Timiș. Din punctul meu de vedere acest lucru trebuia să se întâmple de mult  – ca să ne putem ocupa de repararea ei și apoi să ne asigurăm că o să aibă parte de o mentenanță corespunzătoare. Procesul nu s-a finalizat încă, dar vă voi ține la curent cu stadiul demersului. În altă ordine de idei, la începutul săptămânii am văzut aici pe facebook, pe unul dintre grupurile bicicliștilor, o fotografie cu podul de la Utvin de unde lipsea o bucată de plasă. Imediat după ce am văzut imaginile i-am telefonat domnului primar, Viorel Mărcuți, și l-am rugat să urgenteze reparația acestei porțiuni pentru ca venirea weekendului să nu ne prindă cu o porțiune de pod unde puteau să aibă loc accidentări grave. În dimineața asta, împreună cu colegul meu consilier local USR în Sânmihaiu Român, Cosmin Buzan, am fost să mă asigur că lucrarea a fost finalizată cu bine. Podul de aici de la Utvin o să aibă nevoie de mai mult decât o înlocuire de plasă, sper ca autoritățile locale să prioritizeze reabilitarea lui în cel mai scurt timp. După preluarea pistei de biciclete de către CJT, voi organiza o ședință de lucru cu toți primarii pe raza localităților pe care aceasta o traversează, pentru a mă asigura că suntem pe… aceeași lungime de undă”, a anunțat Cristian Moș pe o rețea de socializare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Pista de biciclete spre Serbia n-a ajuns la CJT

Lasă un răspuns