Piloții timișeni, victorioși pe Gutâi

Piloții timișeni, victorioși pe Gutâi

Piloții timișeni, victorioși pe Gutâi. Sâmbătă și duminică a avut loc în Maramureș etapa a patra din Campionatul Național de Viteză în Coastă, „Trofeul Gutâi”, la care CS Krepelka Motorsport s-a prezentat cu Riccardo Tarabelli și Alexandru Krepelka.

Tarabelli, pilotul italian de la Scuderia Sesa Racing Italia și Sesa Racing România, licențiat la Clubul Sportiv Krepelka Motorsport, după ce a obținut un timp extraordinar în manșele de calificări, fiind leader în categoria 4, a fost nevoit să renunțe din motive tehnice la probele de duminică.

Krepelka, cu o evoluție ca la carte, a dat ora exactă la grupa 6, pe care a dominat-o atât sâmbătă în antrenamentele cronometrate, cât și duminică în ambele manșe de concurs. Cu această victorie, Krepelka își întărește poziția de lider al grupei 6, având șanse reale de a obține un nou titlu național.

CS Krepelka Motorsport a obținut de asemenea locul întâi la echipe prin echipa AMI Racing alcătuită din Emil Ghinea, Riccardo Tarabelli, Alexandru Cazacu și Alexandru Krepelka.

CITEŞTE ŞI: Consilierul local Radu Țoancă: ”Stațiile de încărcare pentru mașini electrice, amplasate fără respectarea legii”

„Mulţumim Consiliului Judeţean Timiş, sponsorilor privaţi Dan Lazăr (Ducodan), Mirko Peroni (Rossini), Florin Diaconescu (OPR Asfalt), Lucian Perescu (Constructim), Cristian Corlan (Corlan Trans), Adriana Dobriceanu (Rofix), Cornel Creţu (Lic 29), Radu Diaconovici (Girod), Marcel Petrea (Unicorn), Cristian Fedor (Cooglio-XGC), Diana Szijarto (Imi Moni Oil), Remus Suiugan (Imperium), Horaţiu Haţegan (Ecorec-Tim), Călin Otescu (OTE Group), precum şi celorlalţi colaboratori şi susţinători”, a declarat Alexandru Krepelka, pilot și președinte al cluburilor Pro Timiș și CS Krepelka Motorsport.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *