(VIDEO! )Piaţa Victoriei îl susţine pe Grindeanu: #INSIST #REZIST

Răsturnare de situaţie după protestele din ianuarie şi februarie: Piaţa Victoriei se solidarizează cu premierul Grindeanu pe fondul tensiunile dintre Guvern şi Coaliţie.

Miercuri, 14 iunie, în ziua în care se aşteaptă o remaniere guvernamentală sau chiar o demisie a premierului, în Piaţa Victoriei, în faţa Guvernului, au apărut două bannere. Pe lângă obişnuitul „#insist”, adoptat de o mână de protestatari care nu au renunţat la ieşirile în stradă, a reapărut şi bannerul cu „#rezist”.

Aproximativ 10 persoane se aflau astăzi de dimineaţă în faţa Palatului Victoria, alături de cele două bannere. Mai în glumă, mai în serios, foştii protestatari din iarnă au început să scrie pe reţelele de socializare că s-ar putea ajunge la ieşirea în stradă pentru susţinerea lui Grindeanu.

De altfel, nici în timpul protestelor din ianuarie şi februarie Sorin Grindeanu nu era duşmanul public numărul 1. Una dintre pancartele care a devenit celebră transmite un mesaj apreciat inclusiv de premier: „Sorine, clipeşte de două ori dacă vrei să te salvăm!”

Sursa: stiripesurse.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.