Piața Iosefin, închisă, după ce o vânzătoare s-a îmbolnăvit de coronavirus

Piata Iosefin

Piețele din Timișoara sunt puncte care atrag o mulțime de oameni, chiar și în aceste zile în care restricțiile de circulație sunt în vigoare. Deși s-au luat măsuri de siguranță, incidentele periculoase se ivesc.

CITEȘTE ȘI: Avertizare de la SRI: Mesajul pe care nu trebuie să-l deschizi! Se referă la coronavirus

Astfel, o vânzătoare a fost depistată cu coronavirus iar piața unde își vindea femeia marfa a fost urgent închisă pentru dezinfectare. Este vorba despre Piața Iosefin din Timișoara, iar femeia, de 51 de ani,  are certificat de producător, din județul Timiș, și vindea acolo produse de sezon. Ea este internată la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babes. Piața este acum dezinfectată iar reprezentanții DSP au deschis o anchetă epidemiologică pentru a vedea daca nu cumva și alți comercianți sunt suspecți de COVID-19, conform realitatea.net

Vânzătorii poartă măști și mănuși, iar distanța față de cumpărători este destul de mare din cauza tarabelor late, așa încât posibilitatea transmiterii virusului la aceștia este scăzută. Piața va rămâne închisă inclusiv maine. Între timp, comercianții pot să vândă răsaduri și produse de sezon în exterior, în parcarea pieței.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *