Piață europeană într-un oraș din Timiș

piata europeana

O piață agro-alimentară dotată după standardele moderne urmează a se inaugura chiar în aceste zile într-un oraș din Timiș.  Obiectivul, situat în Deta,  este consecința unei investiții de aproximativ 250.00 euro. O parte din bani au fost obținuți prin finanțare de la Grupul de Acțiune Locală (GAL), iar alta provine din bugetul propriu al orașului.

CITEȘTE ȘI: Incendiu la Institutul Matei Balș: Patru persoane au murit.

Piața din Deta are 84 de mese în exterior, precum și spații interioare, dotate cu utilitățile necesare, unde se vor comericaliza produse din carne, brânzeturi, panificație etc. Vechea piață, amplasată vizavi de noua construcție, va fi destinată comercializării produselor non-alimentare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Piață europeană într-un oraș din Timiș

  1. Verificati raportul curtii de conturi legat de aceasta piata si apoi veniti cu articole lingusitoare. Ce sa mai zicem de prouectul prost gandit.

  2. Contructie cu design de luat ochii prostilor dar care ofera o protectie zero la intemperii, soare si vant. Este la fel ca si cazul pietei Badea Cartan cu care se lauda primarul 4 mandate Ciuhandu la inceputul anilor 2000. Arhitectii lui peste prajit in frunte cu Andreescu au proiectat o copertina cu zone neacoperite astfel incat jumatate din pietari erau sub cerul liber. Apoi in urma scandalului izbucnit, tipic romaneste s-au acoperit gaurile cu policarbonat. Dar soarele si vantul creaza un disconfort in piata ex primarului …prof ing constructor

  3. Nu inteleg de ce se mai construiesc piete „deschise”! Iarna e frig, vara cald! Ar fi fost buni niste pereti detasabili, in cel mai rau caz

Lasă un răspuns