Piața Badea Cârțan s-a mutat

traian 1 1

Comercianții din piața timișoreană Badea Cârțan s-au mutat deja în Piața Traian, cu tot cu tarabe și cu umbrelele din dotarea personală.

Începând de astăzi, se lucrează la transformarea Pieței Badea Cârțan într-una mai modernă, pentru aceasta urmând să fie cheltuiți 889.050 de lei.

„Pe dinafară piața arată frumos, are un aspect modernist, dar trebuie să reunoaștem că nu a fost și la fel de funcțională. Nu le vine ușor să stea acolo nici comercianților și nici cumpărătorilor, pentru că iarna este un frig cumplit”, a explicat primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Șantierul va dura 84 de zile și va cuprinde închiderea părților laterale ale pieței, amenajarea unor intrări, precum și demolarea unora dintre chioșcurile existente.

Cei care vând în Piața Badea Cârțan nu par prea fericiți de această mutare, mai ales că urmează toamna cu ploile specifice, iar ei se află, practic, sub cerul liber.

Totuși, gândul că la începutul lunii decembrie se vor putea muta înapoi și vor beneficia de condiții mult mai bune îi face să suporte mai ușor deranjul de acum.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Piața Badea Cârțan s-a mutat

Lasă un răspuns