În Piața 700, rugina se acoperă cu vopsea!

Starea piețelor agroalimentare din Timișoara nu este una prea grozavă, concluzie împărtășită atât de cumpărători, cât și de consilierii locali.

Aceștia din urmă au luat, nu demult, decizia de a modifica regulamentul de organizare și funcționare a piețelor, impunând golirea lor de marfă în timpul nopților, pentru a se putea face o igienizare serioasă.
piata-7001

Probleme sunt și în Piața 700, situată într-o zonă ultracentrală, ce are un aspect destul de ponosit. Până să se ia decizia unor investiții semnificative, care să schimbe fundamental modul în care se prezintă locul de comercializare, cei de la societatea Piețe SA fac și ei ce pot.

Adică, așa cum se observă în imagine, acoperă rugina de pe acoperișul Pieței 700 cu vopsea, doar-doar va părea mai atrăgătoare pentru muște(rii).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “În Piața 700, rugina se acoperă cu vopsea!

  1. lenuta nu ai trei lei sa iti iei bec? astepti sa iti puna pietele bec. sa il mute pe visan din 700 ca ne amendeaza toata ziua. aia de la nationala erau mai maleabili. cu astia nu poti discuta… iam zis la sefu lui ca visan face abuzuri si ne amendeaza si a azis ca este un angajat model care is face datoria… al dracu model e asta. face si rutiera si da puncte… nu pot parca unde vreau si am treaba ca apare capcaunu si ma amendeaza și nici cu biluta de sef al lui nu poti discuta… doi nebuni

  2. cine e lenuta si ce bec? cat despre parcat parcheazate unde ai voie sau pe handicap pt ca poate ai…nu te lua de doamna lenuta ca are gura mare dar zice bine. stefan si oamenii lui nu ies din birou decat sa incaseze bani si daca ii rogi sa repare ceva te trimit la mall. numai o firma de stat se comporta asa cu clientii si cu cei care platesc taxe zilnic. fara noi va mananca falimentul.
    o adunatura de incompetenti. nu ii suport pe aia de la locala dar au pus lucrurile in miscare și se pare ca si pe stefan care se da mare si tare. un om depasit de situatie… noroc cu domnul primar ca la pus la punct pe arogantu asta de stefan. ca ne trateaza de sus ca pe niste sclavi

  3. eu ma bucur ca se renoveaza ceva. e totusi o piata centrala. bv sc piete. cu ce se acopera rugina daca nu cu vopsea? domnu ziarist cu ce sa dam pe rugina? sa sa vopseasca tot orasu in roz

Lasă un răspuns