Petiție de susținere a inspectorului școlar general al județului Timiș, Aura Danielescu

Aura Danielescu 1

În plină criză națională desfășurată pe toate planurile, circulă zvonuri că ar exista o dorință creionată la nivelul Ministerului Educației și Cercetării de întrerupere a continuității managementului învățământului timișean.

Pe data de 22 martie, expiră mandatul actualului inspector școlar general din Timiș, Aura Danielescu, iar veștile care se conturează pe acest subiect prefigurează o înlocuire la acest nivel. Reprezentanții Ministerului Educației și Cercetării au ales să nu divulge, în momentul de față, nimic concret legat de acest subiect intens discutat în spațiul public.

Dar, în mediul virtual, a fost lansată deja o petiție de susținere a continuității managementului Aurei Danielescu, semnată, până ieri, de aproape 500 de persoane.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

10 thoughts on “Petiție de susținere a inspectorului școlar general al județului Timiș, Aura Danielescu

 1. Sa se ducă învârtindu-se! O tzatza proasta și fudula.
  A distru învățământul!
  Ce mizerie de articol.
  Ei ii expira mandatul pe 22.

  1. Va rog sa pastrati un limbaj civilizat. Inainte de a comenta, ar fi bine sa cititi articolul in intregime, inainte de a-l cataloga. Daca ati fi facut acest lucru, ati fi observat ca se precizeaza in material ca „Pe data de 22 martie, expiră mandatul actualului inspector școlar general din Timiș, Aura Danielescu, iar veștile care se conturează pe acest subiect prefigurează o înlocuire la acest nivel”.

 2. Trebuia sa o inregistreze pe ministra cum face in ultima vreme si sa povesteasca cum a fost parasutata in ISJ cand s-a creat post cu dedicatie .

 3. Da ti afara 80 la sută din profesori , nu isi au rostul , 90 la sută din elevi la terminarea liceului sau 10 clase sau 8 clase nu au un bagaj minimal de cunoștiințe , nu stiu sa scrie corect si sa citească, de aritmetica sau matematica nici nu are rost sa vorbim , ar trebui înregistrat ce fac la orele de analiza matematica în foarte multe școli,începînd cu prestigioasele licee tehnologice,unde promovabilitatea la bacalaureat este undeva in jurul frumoasei cifre de 1 la suta , unu la sută,si asta nu de ieri sau de azi ,ci de vreo 8 sau 9 ani,dar profesorii nu au nicio treaba,salariile merg frumos,salarii foarte mari de altfel,pentru uriașă cifra de 18 ore de muncă pe saptamina,ar trebui pentru școlile care au un procent mare de promovabilitate la,bacalaureat sa se acorde prime pentru profesori si invers , unde este mic , foarte mic , zero salarii,iar de comportamentul marii majorități a elevilor la scoala, acasa , în societate , nu are rost sa vorbim.

 4. sa se duca dracului, din simpla educatoare la Masloc a ajuns sefa ISJ doar ca este cumnata lui Grindeanu. Mai mult, isi schimba partidul precum ciorapii doar sa mai ramana la butoane. Aceasta activista de partid a inchis liceul Mincu din Piata 700 doar ca sa faca loc la plozii de stabi de la Lenau sa invete intr-un schimb

  1. Cu girul d-nei sefa a fost schimbat directorul scolii SACALAZ au pus o d-na interimar pana in toamna cand v-a intra in paine noul director adica fiica preotului TOMA din SACALAZ care la fel ca si d-na inspector e tot o educatoare

Lasă un răspuns