Petiție de susținere a inspectorului școlar general al județului Timiș, Aura Danielescu

În plină criză națională desfășurată pe toate planurile, circulă zvonuri că ar exista o dorință creionată la nivelul Ministerului Educației și Cercetării de întrerupere a continuității managementului învățământului timișean.

Pe data de 22 martie, expiră mandatul actualului inspector școlar general din Timiș, Aura Danielescu, iar veștile care se conturează pe acest subiect prefigurează o înlocuire la acest nivel. Reprezentanții Ministerului Educației și Cercetării au ales să nu divulge, în momentul de față, nimic concret legat de acest subiect intens discutat în spațiul public.

Dar, în mediul virtual, a fost lansată deja o petiție de susținere a continuității managementului Aurei Danielescu, semnată, până ieri, de aproape 500 de persoane.

10 Comments
radu 14/03/2020
clasic PNL vs PSD. pleaca una vine alta probabil la in acelasi mod.
Gogu 14/03/2020
Trista asta daca ajunge la catedera, nimeni nu stie ce preda , creste abandonul scolar.
trandafir 13/03/2020
sa se duca dracului, din simpla educatoare la Masloc a ajuns sefa ISJ doar ca este cumnata lui Grindeanu. Mai mult, isi schimba partidul precum ciorapii doar sa mai ramana la butoane. Aceasta activista de partid a inchis liceul Mincu din Piata 700 doar ca sa faca loc la plozii de stabi de la Lenau sa invete intr-un schimb
Viviana 13/03/2020
Da ti afara 80 la sută din profesori , nu isi au rostul , 90 la sută din elevi la terminarea liceului sau 10 clase sau 8 clase nu au un bagaj minimal de cunoștiințe , nu stiu sa scrie corect si sa citească, de aritmetica sau matematica nici nu are rost sa vorbim , ar trebui înregistrat ce fac la orele de analiza matematica în foarte multe școli,începînd cu prestigioasele licee tehnologice,unde promovabilitatea la bacalaureat este undeva in jurul frumoasei cifre de 1 la suta , unu la sută,si asta nu de ieri sau de azi ,ci de vreo 8 sau 9 ani,dar profesorii nu au nicio treaba,salariile merg frumos,salarii foarte mari de altfel,pentru uriașă cifra de 18 ore de muncă pe saptamina,ar trebui pentru școlile care au un procent mare de promovabilitate la,bacalaureat sa se acorde prime pentru profesori si invers , unde este mic , foarte mic , zero salarii,iar de comportamentul marii majorități a elevilor la scoala, acasa , în societate , nu are rost sa vorbim.
Kamel 13/03/2020
AFARA
Ion 13/03/2020
Trebuia sa o inregistreze pe ministra cum face in ultima vreme si sa povesteasca cum a fost parasutata in ISJ cand s-a creat post cu dedicatie .
Mihaela 13/03/2020
Tuta a venit pe usa din dos tot pe acolo pleaca, stie si ea ca daca nu era cumnata suprema ramanea la Masloc.
Ciprian 13/03/2020
Sa se ducă învârtindu-se! O tzatza proasta și fudula. A distru învățământul! Ce mizerie de articol. Ei ii expira mandatul pe 22.