Peste 800 de copii, înscrişi din prima zi la clasa pregătitoare

inscrieri clasa pregatitoare

Peste 800 de cereri au fost depuse în prima zi de înscriere în clasa pregătitoare. Până în prezent, teoretic, din punct de vedere numeric, în Timiș sau ocupat 165 de clase din cele 280 câte au fost aprobate în tot județul pentru anul școlar viitor.

Cele mai multe solicitări s-au înregistrat la Şcoala gimnazială nr. 7 din Timişoara, peste 50 într-o singură zi. Şi la Colegiul Național Bănățean au fost validate 47 de cereri de înscriere. La Liceul Pedagogic “Carmen Sylva” au fost înscriși deja 16 micuţi, iar la Liceul „Grigore Moisil”, 32 de copii.

De asemenea, la Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau” s-au înscris opt copii la clasele cu predare în limba germană. Prima fază a procesului de completare și depunere a cererilor de înscriere a copiilor în învățământul primar se desfășoară până în 26 martie și va fi urmată de o a doua etapă, programată între 12 și 18 aprilie.

Aceasta este rezervată părinților copiilor care nu au fost înscriși în prima etapă sau care nu au participat la această etapă, cererile fiind completate din nou în funcție de locurile disponibile.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *