Conducerea CJT se angajează să construiască un stadion nou

stadion 1

Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, a reafirmat, vineri, „cu toată tăria”, angajamentul de a construi un stadion nou pe locul actualului „Dan Păltinișanu”.

Ca proprietar, Consiliul Județean Timiș va demara un proiect integrat în cadrul căruia va fi stipulat în mod clar faptul că demolarea și noua construcție vor fi în același pachet, iar licitația va fi lansată pe aceste coordonate, adică demolarea va fi doar o etapă din construcția stadionului.

Potrivit raportului de evaluare solicitat de conducerea CJT, starea de degradare a tribunelor este avansată, așa cum se poate observa cu ochiul liber, și prezintă un mare risc pentru siguranța spectatorilor.

„În plus, nu ne permitem să alocăm milioane de euro pentru o eventuală cosmetizare, iar intenția mea este de a avea o arenă nouă, modernă și multifuncțională, ca în țările civilizate. Sunt exemple, chiar la noi în țară, unde societatea regretă nostalgic fosta arenă, și pot înțelege acest aspect, dar la fel de bine cred că poate observa toată lumea cât de mulțumiți de rezultat sunt cetățenii comunităților respective.

Nu vreau să intru în polemici și discuții sterile şi vin în fața dumneavoastră cu o propunere clară și asumată: stadion nou pe amplasamentul actualei arene.

Voi, cetățenii, veți putea evalua foarte curând cine produce doar circ – sunt aceiași demagogi care nu au făcut nimic pentru județ, au lansat doar jigniri și s-au opus din răsputeri tuturor proiectelor – și cine chiar dorește să dea o altă dimensiune județului nostru, rămas în urma altora tocmai din cauza dezbinării promovate de ani de zile”, a precizat Dobra.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *