Peste 8.500 de oameni, vaccinaţi la maratonul de trei zile şi trei nopţi de la Timişoara!

Peste 8.500 de oameni, vaccinaţi la maratonul de trei zile şi trei nopţi de la Timişoara!

A doua parte a Maratonului Vaccinării s-a încheiat luni dimineață, după trei zile de activitate neîntreruptă. Spre deosebire de ediția organizată în urmă cu trei săptămâni, de această dată, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara, s-au făcut, în premieră națională la astfel de evenimente, și analize medicale gratuite.

Persoanele care au venit pentru rapel sau pentru a se imuniza pentru prima oara au putut beneficia de screening gratuit pentru anumite boli cronice care, asociate cu COVID-19, pot fi de fatale. Oamenii au primit cu mare bucurie această facilitate, mai ales că unii dintre ei nu și-au mai făcut astfel de analize de ani de zile.

De la Maratonul Vaccinării nu au lipsit nici momentele artistice. Cele 15 minute în care oamenii au fost nevoiți să stea și să aștepte, după vaccinare, au trecut repede și relaxant, când în fața lor au avut loc concerte.

Tot în cadrul Maratonului au fost expuse și lucrări aduse de la Muzeul Național al Banatului, dar și de la Muzeul de Arte. Bilanțul organizatorilor arată că 8.540 de oameni au fost vaccinați, 1.233 cu serul Johnson&Johnson, iar 780 de persoane au beneficiat de screening.

Peste 800 de medici și asistente au participat la acțiunea derulată de vineri, ora 16, până luni, la 8.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *