”Peste 60 la sută din programul de guvernare al PNL este copiat de la PSD”, a declarat senatorul Eugen Dogariu

dogariu 2

Guvernarea PNL face dovada unei crase superficialități și vine cu un program care este copiat mai mult de 60 la sută din cel al PSD, susține  senatorul  social-democrat Eugen Dogariu: ”Este un program făcut de plagiatori. Cea mai mare parte este copiată de la PSD , un sfert deja există în realitate, iar restul reprezintă tunurile PNL.

CITEȘTE ȘI: CFR: Trenurile internaționale repornesc începând de miercuri. Ce curse vor pleca de la Timișoara

Se propune relansare economică în 2025/2027, dar România are nevoie acum de relaxare, nu de iluzii. Se vede bine că este un program electoral doar de cumpărat voturi , pentru că prin granturile promise, guvernul se pregătește să dea bani contra voturi la diverse categorii sociale. Vând doar iluzii și e clar că nu vor termina nimic nici în acest an, nici în următorul ciclu legislativ, dacă ar continua să fie la guvernare”.

Senatorul PSD arată că din programul PNL lipsesc termenele de realizare ale multor propuneri și nu sunt indicate sursele de finanțare ale măsurilor prezentate. De asemenea, lipsesc cu desăvărșire indicatorii sociali: evoluția salariului minim și mediu, evoluția pensiei minime și a punctului de pensie. Totodată, nu se spune nimic despre puterea de cumpărare și despre reducerea sărăciei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “”Peste 60 la sută din programul de guvernare al PNL este copiat de la PSD”, a declarat senatorul Eugen Dogariu

  1. Ăsta nu stiu ce cauta la catedra. E un mut care citește de pe ce a scris în cartea lui. E un tâmpit care a ajuns pe pile dascăl în universitate. Un mare incompetent.

  2. ce cretin .ce a copiat ? spitalele regionale autostrăzile? băi esti în banat aici lumea e mai informată decît în oltenia si moldova sau teleorman.

Lasă un răspuns