Peste 300 de timișoreni au depus cereri de debranșare de la Colterm

Spectrul falimentului bate la ușa societății de termoficare. Colterm nu primește banii necesari de la Primărie

Peste 300 de timișoreni au depus cereri de debranșare de la Colterm.

Este de așteptat ca numărul lor să crească, având în vedere că iarna trecută, abonații Colterm au suferit de frig după ce, inițial, furnizarea căldurii și a apei calde au fost oprite complet, iar ulterior, la parametrii reduși.

CITEȘTE ȘI: Investiții de 20 de milioane de euro într-un oraș din Timiș

În încercarea de a nu-și pierde clienții, societatea de termoficare din Timișoara anunță diverse investiții în sistem și a început să facă stocuri de combustibil pentru iarna viitoare.

În depozite există, deocamdată, 6.200 de tone de cărbune, în condițiile în care se estimează că necesarul pentru asigurarea căldurii către cei aproximativ 50 de mii de abonați – persoane fizice și instituții publice – este de 250.000 de tone.

radiotimisoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Peste 300 de timișoreni au depus cereri de debranșare de la Colterm

  1. Nu ai ce cerere de debaransare sa faci la Colterm…Ei au contract cu asociatia deci acea cerere legal o poate face doar asociatia..
    Cnf legii energiei neabrogata inca trebuie aprobare in cadrul asociatiei de la vecinii cu care ai pereti comuni,sa faci dovada ca asiguri incalzirea spatiului cu o susrsa alternativa gaz ,curent si sa notifici adunarea generala a propietarilor daca indeplinesti conditiile astea.Sa lasam povestiile astea cu aprobari colterm ,taxa de nu stiu ce debransare(paractic ei nu fac nimic,se blindeaza doar locul de consum ,e la fel ca atunci cand iti tii caloriferul inchis de la robinet-asta e si pt aia de cer proiect tehnic ca vezi doamne modifici instalatia)
    Numarul de debransari este mult mai mare ei ii au la numar doar pe neinformatii care se conformeaza la ce cer ei ,iar numarul de abonati de asemenea este mult mai mic ,nu au o statistica reala,deapt ei ar trebuii sa aibe nr de asociatii cu care au contract ,asa se raporteaza ei juridic contractual .

  2. Astea sunt debransarile oficiale cele nroficiale sunt de cel putin ori mau mari . Multi nu mai pierd timpul sa cera debransarea de la ceva ce nu au beneficiat .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *