Investiții de 20 de milioane de euro într-un oraș din Timiș

Investiții de 20 de milioane de euro într-un oraș din Timiș

Investiții de 20 de milioane de euro într-un oraș din Timiș.

19.886.631 euro este valoarea totală a proiectelor depuse de orașul Deta în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), pe cele două axe disponibile.

Șansele ca acestea să se materializeze sunt foarte mari, având în vedere că se merge pe principiul ”primul venit, primul servit”, iar Deta s-a mișcat foarte repede în această privință.

Doar dacă vor exista inadvertențe sau omisiuni în dosare, atunci se va pierde finanțarea pentru unele investiții care vor aduce multe plusuri în zonă.

CITEȘTE ȘI: O femeie a murit după ce a fost înțepată de un bondar. Cum vă puteți proteja de aceste insecte

Cea mai importantă dintre ele se referă la renovarea integrală a Liceului tehnologic, unde valoarea investiției este de 2,32 milioane de euro.

Peste 600.000 de euro vor fi folosiți pentru reabilitarea clădirii primăriei, în timp ce peste două milioane de euro vor merge pentru reabilitarea energetică a 40 de blocuri din oraș, ceea ce ar însemna că toate imobilele de acesta gen din Deta ar fi reabilitate energetic.

Înnoirea parcului de vehicule destinate transportului public, realizarea de stații de autobuz, de piste de biciclete sau asigurarea infrastructurii pentru transportul verde sunt alte investiții care se vor realiza în Deta în cadrul PNRR.

”Noi suntem optimiști și sperăm că toate proiectele încărcate în PNRR să se concretizeze și să contribuie, astfel, la dezvoltarea orașului și la creșterea gradului de confort al locuitorilor”, spune primarul Petru Roman.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *