Peste 300 de angajatori timişeni caută salariaţi

muncitori chinezi

În această săptămână, 313 angajatori timişeni sunt în căutare de salariaţi, fiind vorba despre circa 1.400 de posturi vacante la nivelul judeţului.

Construcţiile, transporturile, comerţul cu amănuntul, instalaţiile, industria textilă, alimentaţia publică şi IT-ul sunt sectoarele economice în care lipsa de personal se simte cel mai puternic şi în această săptămână.

Lista firmelor şi instituţiilor în căutare de personal, precum şi a posturilor disponibile, poate fi consultată atât la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Timiş, cu sediul în Timişoara, Bd. Republicii nr. 21, dar e disponibilă spre descărcare şi de la adresa web http://timis.anofm.ro/anunt/index.html.

Pentru cei aflaţi în căutare de joburi, o oportunitate o va reprezenta Bursa generală a locurilor de muncă, practic o reţea de târguri de recrutare de personal, organizată de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă în nu mai puţin de 82 de oraşe din întreaga ţară. La Timişoara, evenimentul va avea loc mâine, la Casa Tineretului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns