Peste 30 de migranți, aflați ilegal în Timişoara, au fost prinși

Peste 30 de migranți, aflați ilegal în Timişoara, au fost prinși

Poliţiştii de frontieră din Timișoara, cei de la IPJ, precum jandarmi și lucrători din cadrul Serviciului Județean pentru Imigrări au efectuat o amplă acțiune de depistare a migranților care stau ilegal în zonă. Pe parcursul raziei au fost identificate, în mai multe locuri din oraș, 36 de cetăţeni străini.

În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că aceştia provin din Afganistan, Tunisia, Pakistan şi Bangladesh și au vârste cuprinse între 20 şi 39 de ani. Cei mai mulți au documente temporare de identitate pentru solicitanţii de azil, dar care nu le justificau prezenţa pe raza municipiului Timişoara.

După finalizarea tuturor verificărilor, solicitanţii de azil vor fi sprijiniţi pentru a se întoarce în Centrele Regionale de Cazare si Proceduri pentru Solicitantii de Azil din ţară unde sunt cazaţi şi înregistraţi.

CITEŞTE ŞI: Ruben Laţcău, viceprimarul Timișoarei, ne-a arătat ”diploma de golan”

“Toate structurile din cadrul MAI care participă la acţiunile în sistem integrat acţionează în permanenţă în municipiul Timişoara pentru prevenirea oricăror fapte antisociale. De asemenea, se efectuează verificări în mod constant a mijloacelor de transport pentru a stabili dacă persoanele străine prezente pe raza municipiului Timişoara deţin documente legale de şedere”, precizează reprezentanții Insiectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara.

Totodată ei anunță că astfel de acțiuni vor avea loc și în zilele următoare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns