Peste 200 de unități de învățământ din Timiș vor funcționa după un alt scenariu

Săptămâna viitoare, 212 unități de învățământ din Timiș vor funcționa după un alt scenariu. Subprefectul Mircea Băcală a convocat, astăzi, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș, în cadrul căruia a fost adoptat scenariul de organizare și desfășurare a cursurilor în învățământul preuniversitar începând cu 15 februarie.

Scenariile au fost aprobate având în vedere rata incidenței cumulative a COVID-19 la 1.000 locuitori pe localități (UAT), pe ultimele 14 zile, și propunerile consiliilor de administrație ale unităților de învățământ din fiecare localitate, propuneri avizate de către Direcția de Sănătate Publică și de către Inspectoratul Școlar Județean. Conform hotărârii adoptate de CJSUT, în două unități de invățământ în care au fost identificate si confirmate cu coronavirus cadre didactice și personal din cadrul acestora s-a decis suspendarea activității vor funcționa în scenariul online.

Este vorba de Grădința Pesac și Centrul Scolar pentru Educație Incluziva Dumitru Ciumăgeanu Timișoara (unde DSP Timiș a declarat focar din cauza îmbolnăvirii a șapte cadre didactice). Totodată, la Școala Gimnazială Parța și Grădinița Parța toate activitățile didactice se vor desfășura în scenariul online. Lista unităților de învățământ care vor funcționa după un anumit scenariu poate fi consultată  aici:

Timis_scenarii incepand cu 15 02 2021 (2)

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns