Peste 200 de amenzi date, în Timiș, pentru nerespectarea restricțiilor impuse de pandemie

Polițiștii timișeni, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, au procedat la verificarea zonelor în care se pot forma aglomerări de persoane, spații comerciale dar și a mijloacelor de transport persoane, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.

CITEȘTE ȘI: Şcoala online afectează grav sănătatea copiilor. Probleme la coloana vertebrală, ochi, dar şi multe kilograme în plus

La activităţi au participat 273 de forţe de ordine, fiind verificate 128 de societăți comerciale, precum şi 110 mijloace de transport persoane, dintre care 43 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 2.000 de persoane.

 

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 237 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 53.250 de lei. Dintre acestea, 206 sancțiuni contravenționale în valoare de 33.750 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare și 22 de sancțiuni în valoare de 4.000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

 

Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus și impunerea respectării legislației.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns