Peste 200 de amenzi date, în Timiș, celor care nu au purtat masca de protecție sau au încălcat restricțiile de circulație

Polițiștii timișeni, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, au au făcut mai multe controale și au dat amenzi în zonele în  care se pot forma aglomerări de persoane, de exemplu spații comerciale sau mijloace  de transport persoane. Ei au verificat modul în care sunt respectate măsurile impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.

CITEȘTE ȘI: Topul VACCINĂRII pe județe: Cluj și Timiș în fruntea clasamentului – Ce zone sunt codașe la vaccinare

La activităţi au participat 195 de forţe de ordine, fiind verificate 74 de societăți comerciale, precum şi 83 de mijloace de transport persoane, dintre care 33 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 1.000 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 203 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 54.500 de lei. Dintre acestea, 174 de sancțiuni contravenționale în valoare de 43.500 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare și 27 de sancțiuni în valoare de 9.000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus și impunerea respectării legislației.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns