Peste 12.000 de elevi și preșcolari din Timișoara învață online din cauza frigului din clase. Școlile și grădinițele care și-au suspendat cursurile față în față

Peste 12.000 de elevi și preșcolari din Timișoara învață online din cauza frigului din clase. Școlile și grădinițele care și-au suspendat cursurile față în față

Peste 12.000 de elevi și preșcolari din Timișoara învață online din cauza frigului din clase. Școlile și grădinițele care și-au suspendat cursurile față în față.

22 de școli și grădinițe din Timișoara și-au suspendat cursurile față în față pentru această săptămână din cauza temperaturilor scăzute din sălile de clasă, agentul termic fiind livrat de societatea Colterm.

12.300 de elevi și preșcolari, acasă

Drept urmare, aproximativ 12.300 de elevi și preșcolari învață de acasă, online, din cauza frigului din unitățile de învățământ.

CITEȘTE ȘI: Locuitorii din mai multe cartiere ale Timișoarei rămân marți fără apă caldă și căldură

Decizia de suspendare a cursurilor cu prezența fizică a fost luată în consiliile de administrație ale unităților de învățământ și transmisă către Inspectoratul Școlar Județean Timiș.

În această situație se află Colegiul Național Bănățean (60 de formațiuni de studiu din 94), Colegiul Economic ”Francesco Saverio Nitti”, Colegiul Tehnic ”Henri Coandă”, Grădinița PP nr. 14, Grădinița cu Program Săptămânal, Grădinița PP nr. 33 și structura arondată PP nr.19, Liceul de Arte Plastice, Liceul Teoretic ”Nikolaus Lenau” (cu excepția ciclului primar), Liceul Teoretic ”Bela Bartok” (24 de clase din 26), Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară, Liceul Tehnologic Transporturi Auto (25 din 39 de clase), Liceul Teologic Romano-Catolic ”Gerhardinium” (14 din 27), Liceul Teoretic ”Grigore Moisil” (52 din 70), Liceul Teoretic ”Vlad Țepeș” (5 din 21), Grădinița PP 28,  Liceul Teoretic ”W. Shakespeare” (31 din 36), Școala Gimnazială nr. 16 (34 din 39), Grădinița PP ”Franz Lukas”, Grădinița PP 23, Școala Gimnazială nr. 18 și Școala Gimnazială nr. 19.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *