Andrei Sîntean, polist cu acte în regulă

Andrei Sîntean, polist cu acte în regulă

Andrei Sîntean, polist cu acte în regulă.

Andrei Sîntean este noul jucător al Politehnicii Timişoara. Atacantul bănăţean, în vârstă de 22 de ani, a semnat cu divizionara secundă alb-violetă până la finele actualului sezon, având și o opţiune de prelungire a înţelegerii pe încă doi ani.

Andrei Sîntean s-a născut pe 16 iunie 1999, la Sânnicolau Mare. A făcut junioratul la ACF Băban Marcel Jimbolia, FC Timişoara şi ACS Poli.

A debutat la seniori la frageda vârstă de 14 ani, în tricoul echipei din Murani, care activa în Liga a IV-a Timiș, iar la 17 ani a bifat primele minute în eșalonul de elită pentru ACS Poli.

În 2017, Andrei Sîntean a devenit jucătorul Slaviei Praga

În 2017 a devenit jucătorul Slaviei Praga şi a evoluat apoi pentru divizionara secundă cehă Viktoria Zizkov.

CITEȘTE ȘI: Peste 12.000 de elevi și preșcolari din Timișoara învață online din cauza frigului din clase. Școlile și grădinițele care și-au suspendat cursurile față în față

A mai jucat, de asemenea, în elita fotbalului românesc pentru Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi AFC Hermannstadt.

Pentru cea din urmă formație a contabilizat patru goluri şi două pase decisive în 14 partide disputate în prima parte a sezonului 2021-2022 (Liga a II-a şi Cupa României), la care se adaugă un gol în două jocuri din Liga a III-a pentru echipa secundă a sibienilor. Andrei a fost convocat de-a lungul carierei la toate selecţionatele juvenile ale României, precum și la naționala de tineret.

Mai mult, anul trecut a jucat pentru selecționata olimpică, fiind pe teren în toate cele trei jocuri ale tricolorilor U23 în Japonia.

Andrei Sîntean: „Sunt foarte bucuros să fiu aici”

„Sunt foarte bucuros să fiu aici. Pot să spun că m-am întors acasă şi sper să facem în campionatul acesta lucruri cât mai bune. Vreau ca cele nouă meciuri, câte mai sunt, dacă se poate să le câştigăm pe toate!

Eu îmi doresc în primul rând să fiu sănătos iar după aceea vor veni şi reuşitele. Am venit aici să ajut echipa cât de mult pot, să mă pun în slujba Politehnicii şi cu siguranţă va fi bine la final!”, au fost primele cuvinte ale Andrei Sîntean în calitate de jucător al Politehnicii Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *